Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Ubah suai motor besar
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
rajakamil
Siapa tahu kat mana orang ubahsuai motor besar dari standar ke DRAG? rolleyes.gif
taukey
maksud ko ni, nak jadikan kereta ko jadi DRAG ke? ko nak pergi berlumba ke RK? hehehe. kat mana nak berlumba. aku rasa semua mekanik dapat buat. tapi kalau ko ada kawan lagi best dan senang. mereka mesti dapat tolong punya
aina_sara
ni nak ubahsuai motor ke kereta? kalo motor saya minat ini superbike rolleyes.gif



taukey
hehee superbike tu mmg dah tak perlu modified lagi dah. hehehe. semua dah dipasang dgn standard racing. kalau makin laju nanti dah boleh terbang la pulak kan. hehehe. ainasara ni mat rempit ke? hehehe sebab suka moto power macam ni. kalau orang yang sempoi jer tak sangat moto moto superbike. lebih kepada big bike jer baru best. tapi apa apa pun moto kalau besar mmg tak seronok bawa perlahan
WebZone-_-Attack
Motor apa ? sprintest ke ? tongue.gif Motor besar memang dah standard dia mmg laju. Minyak pun tertelan lagi la banyak. laugh.gif
taukey
hehehe.nama pun moto besar dan laju. mesti minyak pun laju. hehehe. tapi seronok bawa kalau bawa laju. kat traffic jam jer yang tak best sebab moto moto besar mmg tak sesuai utk bawa perlahan. paling kurang pun dalam 70 ke 80 km/j. yang lainnya mesti bawa lebih dalam 100 ke atas jer
WebZone-_-Attack
Hah.Kalau terlebih laju,sampaila kad raya special kat rumah laugh.gif

Tapi kalau superbike dengan motor cooper, Aku lebih minat cooper lagi. Ekzos dia sedapt berbunyi, Broom brom. wink.gif
kakaroct
aku memang gila bigbike nih...kira2nya rider tegarlaa...dulu pernah pakai zx7...bolehlaa...tp sakit badan kalau bawa pelan2...skrg nih lebih selesa pakai naked bike@streetbike...dual purpose...
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019