Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Dr Khairul Idzwan
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
♦محمد أفيق♦
semasa bersama kumpulan saujana


penampilan hangat
aina_sara
lorr... camana dia bleh jd lagu tu plak skrg ni..?? cam aww awww pun ade.. mmg dia ni spesis awww awww ke?? rambut panjang lak tu.. sepohon kayu betul lah dia nih!
WaKenaBeb
alim hangat2 taik kucing tul la... bikin malu je. aq.gif aq.gif aq.gif
B@zSh™
Hmm...kawan aku tu
Sedih tul aku tengok
Aku harap dia kembali ke pangkal jalan

P/S : Nama baik Saujana dah tercemar, skang pun susah nak dapat show...
mat.g™
pasai la dia ni, dulu sedap jer suara nynyi lagu keluarga bahgia.. sikalang pitching byk lari.. pastu pasai ala2 mak nyah... dia ni doktor ka?
B@zSh™
Yups...memang doktor
Tp aku rasa dia x practice kat gomen
Kalo gomen mana bole rambut mcm tu
♦محمد أفيق♦
QUOTE (B@zSh @ Mar 3 2009, 10:12 PM) *
Yups...memang doktor
Tp aku rasa dia x practice kat gomen
Kalo gomen mana bole rambut mcm tu

doktor pon ade etika rambut ye...cam sekolah..
B@zSh jumpe dia kim salam....hahai...
B@zSh™
QUOTE
doktor pon ade etika rambut ye...cam sekolah..
B@zSh jumpe dia kim salam....hahai...

Huhu...dah lama x jumpa
Okes...kalo jumpa aku cuba kem salam tongue.gif
rizputra7
sepasang batu nisan aq.gif mad.gif angry.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (rizputra7 @ Mar 16 2009, 05:21 PM) *
sepasang batu nisan aq.gif mad.gif angry.gif

ape maksud ni?
masuk oiam terus nyanyi lagu inggeris...nyanyi la lagu melayu..
ape la yang jadi kat dia..xpayah jadi artis la..
jadi doc lagi baikk...
rizputra7
ye ler...dulu nyanyi nasyid.....sekarang dah jadi awww....kalu rock tak apa juga...
♦محمد أفيق♦
QUOTE (rizputra7 @ Mar 17 2009, 01:38 PM) *
ye ler...dulu nyanyi nasyid.....sekarang dah jadi awww....kalu rock tak apa juga...

jgn marah dia..hahaha...biar la dia..ape yang dia suke..
janji dia bahagia..macam..KELUARGA BAHAGIA nyanyian saujana
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019