Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Kepelbagaian Kegunaan Laptop
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
B@zSh™








padaiyappa©
Matg, brand Notebook dia samalah macam kita punya ...
♦محمد أفيق♦
QUOTE (Padaiyappa @ Mar 4 2009, 02:07 PM) *
Matg, brand Notebook dia samalah macam kita punya ...

kalau same..ape lagi..praktikkan la ape yang ade dlm gambar tu...
aina_sara
apsal x nmpk apa2 pun, blank je.
padaiyappa©
tu makna dia kena pakai brand notebook yang sama macam kitaorang

matg-business STG
kawe - business HEBAT
B@zSh™
Cuba refresh banyak kali aina
padaiyappa©
ke ...ada block block
aina_sara
ooo ok, baru nmpk.. hehe
mat.g™
QUOTE (Padaiyappa @ Mar 4 2009, 02:07 PM) *
Matg, brand Notebook dia samalah macam kita punya ...

wahh ni tandanya laptop yg kita pakai ni tahan lasak.. boleh buat main ping pong tu...
♦محمد أفيق♦
QUOTE (mat.g @ Mar 4 2009, 08:55 PM) *
wahh ni tandanya laptop yg kita pakai ni tahan lasak.. boleh buat main ping pong tu...

yang boleh buat men ping pong tu yang aku suke..
npe tadi aku tgk gambar lain...skrg ni dah gambar lain? dry.gif
aina_sara
yang gambo ketiga tu apa benda tu?? x paham la..
mat.g™
QUOTE (aina_sara @ Mar 5 2009, 12:54 PM) *
yang gambo ketiga tu apa benda tu?? x paham la..

itu laptop kan panas, boleh jadi kuali elektrik goreng telur mata kerbau.
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019