Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Peraturan Lawak Antero Dunia
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
ganazz
Thailand
Dilarang keluar rumah melainkan ada memakai seluar dalam. Nak kasik slow maiz kat golok kut!!!

Filipina
di kota manila, kenderaan berplet nombor akhir 1 & 2, tak leh jalan pada hari isnin, 3 & 4 tak leh jalan pada hari selasa, 5 & 6, pada hari rabu, 7 & 8 pada khamis dan 9 & 0 pada hari jumaat. bermula jam 7 pagi!!!!

Sweden
Dilarang mengecat rumah, melainkan dengan dapat surat kerajaan dan cat kelulusan kerajaan. Mampui kilang cat!!!!

Swiss
Dilarang warga swiss menjual, membeli, seludup, produce arak> Minum boleh.... arak mai ikut longkang kut!!!

Israel
Dilarang memelihara babi atas tanah israel, sesiapa yg degil bela akan dikenakan hukuman tembak mati!!!!

Alaska
Dilarang mengambil gambar beruang sedang tidoq!!! kena tunggu
dilarang tambat anjing belaan di atas atap kereta.... bengob punya bela~~~
Dilarang memberi rusa minum bir
Dilarang berjalan dengan membawa busur dan anak panah

Perancis
Dilarang memberi nama pada babi belaan dengan nama Napoleon

Kanada
Dilarang panjat pokok..... hehehe.... dorang laju tebang kasi angkat pakai heli da.... mana boley main panjat!!!

Bahrain
Doktor lelaki sah dari segi undang untuk membuat pemeriksaan alat kelamin wanita tetapi tidak boleh MELIHAT secara direct. Tengok pakai cermin..... pompuan tu kena kepit cermin supaya kasi nampak, doktor nak beruBAT!!!

Guam
Satu pekerjaan sepenuh masa bagi jejaka di Guam yg mana gaji dibayar oleh perempuan. Perempuan membayar wang supaya dia disetubuhi kali pertama bagi menghilangkan dara. Sebabnya, perempuan yang masih ada dara, tidak boleh kahwin.... alahai... jawatan kuasa mana la pulak kena klebek dulu sebelum chop sijil TADAK DARA!!!! MBEEEEKKKK
mat.g
QUOTE (ganazz @ Mar 17 2009, 11:21 PM) *
Israel
Dilarang memelihara babi atas tanah israel, sesiapa yg degil bela akan dikenakan hukuman tembak mati!!!!

Puok2 yahudi ni tak makan babi ka? tp perangai depa lebih jahat drp babi hutan..

QUOTE (ganazz @ Mar 17 2009, 11:21 PM) *
Alaska
Bahrain
Doktor lelaki sah dari segi undang untuk membuat pemeriksaan alat kelamin wanita tetapi tidak boleh MELIHAT secara direct. Tengok pakai cermin..... pompuan tu kena kepit cermin supaya kasi nampak, doktor nak beruBAT!!!

kalo yg jenis gelap tgk pakai cermin gelap.. mmg tak nampak hapa la.

QUOTE (ganazz @ Mar 17 2009, 11:21 PM) *
Guam
Satu pekerjaan sepenuh masa bagi jejaka di Guam yg mana gaji dibayar oleh perempuan. Perempuan membayar wang supaya dia disetubuhi kali pertama bagi menghilangkan dara. Sebabnya, perempuan yang masih ada dara, tidak boleh kahwin.... alahai... jawatan kuasa mana la pulak kena klebek dulu sebelum chop sijil TADAK DARA!!!! MBEEEEKKKK

bertambah peluang keje kosong.. buat freelance pon ok ni.
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019