Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Sandra Dewi - Suka makan Ular, Biawak, Monyet....
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
ganazz
Nah! nie dia artis cun dari indon yang gemar melantap sakan bagai nak rak!!!!



aper kata dia....

“Dibilang favorit sih sebenarnya nggak juga ya. Tapi menu makanan kaya daging ular, daging biawak, ataupun menu makanan dari daging monyet itu udah sering disantap sama keluarga aku. Jadinya aku nggak kaget kalau misalnya diajak makan makanan kaya gitu. Soalnya, dari aku kecil, keluargaku emang udah sering hunting untuk makan makanan seperti itu,”

“Rasanya seru. Apalagi kalau dapat ular yang gede. Pokoknya enak banget deh,” katanya

“Aneh sih. Tapi aku suka banget sama daging ular. Ah, nggak peduli orang mau bilang apa. Aku sih santai aja. Terserah deh! Yah, beginilah aku,” ungkapnya sambil tertawa.
♦محمد أفيق♦
biar la dia...tak kacau kita pon..
nak mkn ape..mkn la..janji perut dia kenyang...dan jgn bikin ribuutt bq.gif
padaiyappa©
waduhhhhh cunnya
ganazz
QUOTE (Padaiyappa @ Mar 18 2009, 02:42 PM) *
waduhhhhh cunnya

kalo cium bodi, gerenti bau ULAQ!!!! suka makan ULAQ hface.gif ulaq yg takyah nak tangkap pun banyak!!!! anytime kalo mau!!!! GEDE3!!!!
aina_sara
dia ni bukan islam kot.. sbb suka makan benda2 haram.
mat.g™
QUOTE (ganazz @ Mar 18 2009, 02:50 PM) *
ulaq yg takyah nak tangkap pun banyak!!!! anytime kalo mau!!!! GEDE3!!!!

tu ulaq yg pakai topi jerman ka?
eskep
waduh mat.g, kenapa lain macam bunyinya dong? biggrin.gif

dia ni ikut satu kaum tu la kot, yg suka makanan eksotik. sah bukan islam dah ni...
B@zSh™
Orang indon ni kadang2 nama mcm Islam tp bukan Islam
Islam haram makan benda2 mcm tu mesti ada sebab
Isk3...geli aku
ganazz
gede! gede! gede!

♦محمد أفيق♦
siap ade gambar lagi tu...mmg geli la pompuan ni..nafsu mkn kuat...
B@zSh™
Bagi diaorang tu adalah makanan eksotik
♦محمد أفيق♦
mungkin juga bagi diaorg mkn ulau baik tok kesihatan...tak kesah la cewek ni nak mkn pe..gorila pon boleh..
xde sape nak halang..
ganazz
apa khasiat makan ular? Bisa untuk melumpuhkan jantung ada la....

nih dia yg real makan ular.... bleh tengok!



berlingkor lingkor lam pinggan!!!! Ulaq goreng garam kunyit daaa....

kalo dah cam gini plak, uloq makan orang.... baru sodap sapa makan saper!!!!......

♦محمد أفيق♦
aku baca kat sini...ade juga khasiatnya...tapi tak berapa faham la..jawa pekat ni..
Khasiat bisa ular
ganazz
saper brani kawin indon cun berselera cam Sandra? silap2 tinggal tulang!!!!!

wandisini
ngerinya gambar tu..
B@zSh™
Gambar blur sangat la
Berpixel2
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019