Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: bayi besar tapak tangan
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
WebZone-_-Attack
Kalau jumpa dgn kucing, HABIS................
♦محمد أفيق♦
xde pon gambau nye.....
bizonedrop
haah..mana ek?
WebZone-_-Attack
Uiks... Ku nampak je..
♦محمد أفيق♦
xde benda pon..WA ni suke bergurau la...
nampak BF Uploader.com..ade pompuan
WebZone-_-Attack
►cisqo87◄

Tapi ku nampak la, tak tipu la , apsal ko tak nampak ? 24.gif
♦محمد أفيق♦
iye ke...nanti check kat pc rumah plak..tak boleh jadi ni..
selain WA..ade siapa nampak????
WebZone-_-Attack
►cisqo87◄



Ku cuba upload kat photobucket utk puaskan hati ko , itupun kalau orang tak nampak jgk la.

kalau ►cisqo87◄ sorang je tak nampak, malas ar nak upload kat photobucket
♦محمد أفيق♦
nampak dah...aku tgk kat source dia..lepas tu bukak...
tapi kat cakap..aku mmg tk nampak..sorry bro
WebZone-_-Attack












ganazz
ini gambo photoshop kontest...... urk!!!!
WebZone-_-Attack
QUOTE (ganazz @ Apr 12 2009, 09:32 PM) *
ini gambo photoshop kontest...... urk!!!!


Dah nama tempat pun thread LAWAK


Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019