Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Datuk k kahwin lagi
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
exinco
betul ka ni? terkejut bila saya baca dalam satu akhbar, kononnya Datuk K di gembar gemburkan telah berjahwin di london.
HArap Datuk K bersabar ye, ni semua dugaan ni

WebZone-_-Attack
Biasala bro,gosip nak lakukan surat khabar karut je semua berita tu. Kan datuk K dah kasi penerangan tentang hal tu. Kalau dia nak kahwin lagi pun apa salahnya,Kan lelaki kan boleh kahwin empat. Datuk K mampu apa. Kan datuk tu. laugh.gif
exinco
betul tu, media ni cari makan pun buat benda yang salah, mentang-mentang lah mereka besar coverage. smile.gif

p/s: siti bila nak timang anak
wanmus
suka2 jer diorang pemberita ni wat cerita kan?ntah dari sumber mana diorang dapat ni..asal nampak muka hampir sama jer terus wat gosip..padahal member tuh x tau ape2 x pasal2 kene tuduh..kalau kecil2 xper, nih bab kahwin2..mujur dua2 dah matang dan tidak cepat melatah..kalau x, mau jugak diorang kene marah ngan siti..hehehe

anak siti nanti mesti lawa cm siti kan..hehhee
Geekspro
Biasa la Gosip boleh lariskan paper diorang..
WebZone-_-Attack
Siti Nurhaliza Nafi di'madukan Datuk K

Sudahlah cantik, popular pula. Namun segala yang dimilikinya belum mampu menambat hati suami supaya setia kasih kepadanya. Mata suami masih melilau memerhatikan wanita cantik. Setakat 'cuci mata' tak apa lagi,ini terus menyimpan hasrat untuk memiliki. Itu sudah dikira kes parah.

Entah betul entah tidak, khabarnya suami artis itu sekarang sudah menikah lain. Isteri baru suami artis itu boleh tahan cantik dan seksi pulak tu. Kalau hendak dibandingkan dengan artis itu, SS rasa tiada yang kurang. Maklumlah artis popular, penampilan sentiasa hebat dipandang mata. Tak mainlah pakai yang 'cikai-cikai'. Kalau menempah baju pun, dengan pereka fesyen terbaik tanah air.

Menurut desas-desus yang sampai ke pengetahuan SS, gadis yang dinikahi itubertugas di awan biru yang sebelum ini pernah menjadi 'kekasih gelap' suaminya selama beberapa tahun.

Namun, SS tidak pasti pulasama ada artis itu sudah tahu mengenai perkara ini kerana mereka dikatakan melangsungkan pernikahan di luar negara. Bagaimanapun,tembelang suaminya kahwin lain pecah disebabkan sekeping gambar pernikahan tersebar di Internet. Tetapi bukan mudah untuk mendapatkan gambar itu kerana SS difahamkan sekatan penyebaran gambar berkenaan giat dilakukan.

Hai apalah nasib! Dapat bini cantik, popular dan bergetah pun masih mahu cari lain. Mungkin sudah lahiriah orang lelaki tidak pernah puas dengan seorang isteri.

Tetap isiapalah SS hendak memberi nasihat lagipun Islam sendiri membenarkan lelaki berkahwin empat. Cuma yang menjadi persoalan orang bermadu ini,bolehkah si suami berlaku adil terhadap semua isteri?

Siti Nurhaliza menjawab:

"Biarlah orang nak bercerita. Siti tidak rasa cerita itu ada kaitan dengan Siti dan suami sebab ia tidak berlaku pada kami. Cuma kalau berita begitu keluar, orang ramai akan membuat tekaan dan Siti antara yang diteka mereka.

"Terpulang kalau mereka nak meneka dalam kesamaran. Yang penting, cerita itu tiada kaitan dengan kami," katanya yang merancang berbuka puasa dengan rakan media sebaik pulang dari Makkah.




BACA SENDIRI.. tongue.gif
wanmus
laaaa...SS tu x sebut ke nama siti? ntahlah..aku pun dah x paham wartawan sekarang..wat cerita yang bukan2 dan melampau..pastu kalau artis sound atau marah, pandai pulak dia tulis balik kata artis tu kurang ajar atau cepat marah..kalau kita pun sapelah dapat tahan dugaan gosip dan fitnah yang melampau ni..cthnya yang berlaku pada rita rudaini..media tulis macam2 gosip cinta tentang dia, pastu mengamuklah rita rudaini..last2 wartwan ni serbu dia time tengah makan, memanglah marah..wartawan ni melampau jugak kekadang..taulah nak cari makan tapi fikirlah kalau anda kat tempat artis tuh..pasti akan mengamuk jugak
abdfatah
QUOTE (wanmus @ Sep 20 2008, 03:40 PM) *
laaaa...SS tu x sebut ke nama siti? ntahlah..aku pun dah x paham wartawan sekarang..wat cerita yang bukan2 dan melampau..pastu kalau artis sound atau marah, pandai pulak dia tulis balik kata artis tu kurang ajar atau cepat marah..kalau kita pun sapelah dapat tahan dugaan gosip dan fitnah yang melampau ni..cthnya yang berlaku pada rita rudaini..media tulis macam2 gosip cinta tentang dia, pastu mengamuklah rita rudaini..last2 wartwan ni serbu dia time tengah makan, memanglah marah..wartawan ni melampau jugak kekadang..taulah nak cari makan tapi fikirlah kalau anda kat tempat artis tuh..pasti akan mengamuk jugak


cerita sensasi dari wartawan hiburan biasa laa... memacam citer derang boleh reka dan buat atau sekadar dengar dan kemudian terus tulis tanpa usul periksa. maka laris ler sedikit majalah atau suratkabau derang dan traffik pun tak kurang jugak ler menarik ramai pengunjung yang datang menjelma.... gosip yang melampau tu yang membuat artis amuk.
WebZone-_-Attack
QUOTE (wanmus @ Sep 20 2008, 03:40 PM) *
laaaa...SS tu x sebut ke nama siti? ntahlah..aku pun dah x paham wartawan sekarang..wat cerita yang bukan2 dan melampau..pastu kalau artis sound atau marah, pandai pulak dia tulis balik kata artis tu kurang ajar atau cepat marah..kalau kita pun sapelah dapat tahan dugaan gosip dan fitnah yang melampau ni..cthnya yang berlaku pada rita rudaini..media tulis macam2 gosip cinta tentang dia, pastu mengamuklah rita rudaini..last2 wartwan ni serbu dia time tengah makan, memanglah marah..wartawan ni melampau jugak kekadang..taulah nak cari makan tapi fikirlah kalau anda kat tempat artis tuh..pasti akan mengamuk jugak


TS lupa kok, nak sebut nama siti nurhaliza, Tapi aku yakin TS tujukan datuk k tu ialah datuk khalid jiwa,
suami siti nurhaliza. Betul tak TS ? Sebab berita ni dah kuar lama dah. Aku terkejut jugak kalau datuk k
berani buat hal lagi. Tapi aku rasa semua ni gosip saje. Tak berani punya datuk k nak buat mcm tu kat
siti nurhaliza. Siti nurhaliza tu kan pujaan ramai,artis no satu MALAYSIA kan. Silap2, kena sumpah seranah
datuk k tu.

Biasala bro,mulut tempayan memang kita boleh tutup,
Mulut manusia mcm mana la kita nak tutup yea. ( Sumbat bara api dalam mulut tu )
laugh.gif
wanmus
ramai jugak rupenyer peminat siti kat forum nih ek..hehhe..samelah macam aku jugak..hehe..tapi ape pun, aku geram lah kat media yang suka wat2 cerita utk panaskan akhbar atau majalah diorang..kekadang ntah ape2 crite tapi tajuk macam gempak jer..tu yang jadi semua salah faham..tapi seriously, susah nak percaya jugak kekadang berita bab artis ni kat mane2 sebab kebanyakkannya bawakan mulut jer..kecuali kalau artis tu betul2 dah mengaku..
abdfatah
memang takkan sudah dengan cerita panas artis masa kini lebih-lebih lagi kalo buat gosip yang tidak berasas ikut sedap hati nak hemtam kromo. kalo dah pakai hentam kromo yang larisnya sudah tentu ler surat kabau mereka jugak. kalo silap haribulan dan tak kena gaya habis laa derang kena saman tak pasal2....
WebZone-_-Attack
Wowp. Dunia artis ? begitulah keadaanya. Sekali terjebak dalam dunia artis,bersedialah menghadapi cabara yg pasti akan datang,tidak kira dimana anda artis itu berada sekalipun. Jangan pulak timbuk gosip sikit,cepat2 dah melenting. Lumrah beb,terima je la ko. Haha.Yg baik kita jadikan teladan,yg buruk kita
jadikan sempadan.

P:S Mcm siti nurhaliza, aku tengok cool je menghadapi gosip seperti ini. smile.gif
Aku buka peminat siti,tapi sekdar memberi pandagan 10,000 cent cool.gif
padaiyappaİ
kesian siti dimadukan ... huhuhuhu blink.gif blink.gif
Pendekar☺Man☺DiaPahlawan_
Bila masa pulak siti dimadukan . Kan tu cuma gosip.je. Sila la baca2 betul. Kalau betul2 pun, haha. padan la muka ko siti. Nak kahwin sgt dengan duda. 24.gif
WaKenaBeb
tp satu hari siti pasti akan kena madu. sbb datuk k 2 mmg kaki pompuan. org bnyk harta mmg gitu la. jd siti kena siap sedia terima hakikat dan merasa pahit seperti mana xwife datuk k rasakan. dunia ne umpama roda. sesuatu benda akan berbalik kepada kita. klu x kena pd kita, mgkin pd adik, anak atau darah daging kita. sbb salah satu syarat mencari teman utk berkawin terletak pd keturunan. jd fikir2kanlah.
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019