Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: super santai - GOOGLEPLEX
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Pelancongan & Percutian
ganazz
Merupakan gabungan Google + Complex. Terletak di 1600 Amphitheatre Parkway di Mountain View, Kabupaten Santa Clara, California, dekat San Jose, Amerika Serikat. Sudah tentu nya lah kepunyaan En. Google budiman....Google membeli properti ini dari Silicon Graphics senilai $319 juta, pada Jun 2006.

Macam2 ada!


ganazz


ganazz


ganazz


ganazz


ganazz


ganazz


ganazz



YG paling tak best, anjing bebas boleh wat msuk, tapi kucing dilarang sama sekali.
ganazz
kalo kucing dibenar masuk, alamat gak jadi tempat race.... kucing, anjing!!!
padaiyappa©
best lah office macam nie,,, kalau office proton macam nie pehhh best
mat.g™
best nyerrr... suasana keje depa mcm dok lepak hujung minggu je...

sblm ni ada ura2 kata Google nak bukak building office dekat Malaysia, dekat N.Sembilan tp senyap cengitu jer... Google tak jadi kut.
B@zSh™
Company ni memang kaya giler
Bestnyer suasana kerja dalam ofis mcm ni smile.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019