Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: PULLMAN Putrajaya
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Pelancongan & Percutian
biey_ila
Salam.. emm smlm sy de event kt hotel baru kat Putrajaya nie.. PULLMAN... hotel ni baru di buka.. pemandangan die cantik sgt... sbb kt sana punada pantai.. mini pantai.... mcm resort... BEST sgt....
mat.g™
takde gambar ke ila hptel baru ni, kalau putrajaya kawe biasa kat hotel shangri la jer..
biey_ila
QUOTE (mat.g™ @ Apr 14 2009, 10:49 AM) *
takde gambar ke ila hptel baru ni, kalau putrajaya kawe biasa kat hotel shangri la jer..


smlm pegi x bawak kamera.... die hotel dan juga resort.. cantikkkk....
bukala website dia

www.pullmanputrajaya.com

die dekat ngn persint 5, jln nak ke PICC....
aina_sara
putrajaya ada pantai?? biar betul ila.. mini pantai ke tasik?? hehe..
B@zSh™
Paling murah berapa ringgit satu malam? tongue.gif

Edited : Baru jer tengok website dia...memang lawa bilik...promotion RM199+ per night
B@zSh™
Ni adalah antara gambarnya



biey_ila
QUOTE (B@zSh™ @ Apr 14 2009, 05:18 PM) *
Ni adalah antara gambarnya






nak buat majlis khawin kat sana pun boleh...
memeng disediakan. cun seh.....
boleh posing2 la nnt.... gedik.gif
aina_sara
waaa... manyak cantekk wooo... x ku sangka ada tempat camni kat putrajaya nih.. shocking.gif
mami
yeke...mahal tak??cousin i ritu ada dapat post kat c2..kapten untuk coffee house...dia xpg pon...
tunjuklah gambar.. ink tgk sgt pullman tu cemane..
mami
ok2...i dah tgk dah pic dia...chantek....sangat
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019