Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Perbualan di voicemail
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
aEiN
Hello sayang... Kenapa sayang tak nak angkat telefon bila abang call handset sayang tadi... janganlah sayang merajuk lama2 sangat.. betui... abang tersangatlah rindu kat sayang... .. walaupun muka abang ni agak macho dan comel... . janganlah sayang jeles kat abang kalau2 ada awek lain yang asyik pandang2 dan senyum2 kat abang masa kita pergi dating... . biasa la itu... Apa... tak muat kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... Kenapa la tak muat pulak... . janganlah sayang risau... . duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok2 abang bayarla balik kat sayang... .. sayang pun sedia maklum... .abang bukannya tak ada duit.. tapi duit tu abang dah belikan graphic card baru kat pc abang... . RAM pun abang dah beli yang baru... tambah lagi sekeping... kasi power sikit... . tu belum masuk nak tukar harddisk baru lagi tu... . abang tau sayang marah sebab abang yang selamba katak saja melompat longkang depan kedai apek tu tadi tanpa menunggu sayang melintas titi... . bukan abang tak gentleman.. tapi abang cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana... maafkan abang... tobat, lain kali abang tak buat lagi... ... . Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi... sorry la... abang ingatkan nak test saja mee goreng sayang itu... . soksek..soksek... masa sayang pergi toilet.. tak perasan pulak..dah habis... sedaaaaaaappppp... .!! tapi kan abang dah ganti dengan roti canai kosong abang?? tak sedap ke roti canai kosong tu udah lah tu... . janganla merajuk lama lama... Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abang pinjam jaap henset sayang... nanti abang tukaq la balik... . sayangkan ada handbag besar.. senang nak simpan henset abang yang besar tu... Hehehehe .. henset sayang kecik... boleh abang simpan dalam kocek abang... ... ... Betuuuul... ... ! semalam abang dah booked tiket cerita Salon itu... . abang ingat la kan... cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... .. pasal tu la tiket dah habis... .. lagi satu... . sampin dan songkok ayah sayang yang abang pinjam untuk hari raya aritu... kira pinjam terus la yee... . boleh jugak guna masa hari nikah kita esok2... .. bukan abang tak nak beli baru... tapi sayang la... benda elok lagi... . buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jangan bagitau kat ayah sayang pula... .. ayah sayang sure tak perasan punya sebab nanti abang dye la sampin tu dengan warna lain... . buat masa ni motor abang masih dalam wokshop.. entah apa entah pomen tu buat tak siap2 lagi.. jadi Gen2 sayang ni... kira abang pakai dulu la yee untuk pergi kerja... . sayang bukan tak tau... tempat kerja abang kan jauh... . sayang pergi kerja naik LRT pun bolehh... .. lagi satu... besok sampai kat opis sayang nanti... ..sayang tolong bank- inkan RM300 kat akaun abang ye.. bukan apa... ... Gen2 sayang ni kuat mentekedarah minyak betuii... . motor kapcai abang pun tak begini... ... . okeyla sayang... ... dah cakap lama ni... .. jangan lupa top up kan prepaid abang nii... ... esok2 senang abang nak call sayang lagi.. bye-byee... .

♦محمد أفيق♦
semua mintak kat pompuan tu..ape hal....
nafkah ke ape...
aEiN
QUOTE (♦محم @ Apr 16 2009, 11:20 PM) *
semua mintak kat pompuan tu..ape hal....
nafkah ke ape...



2 la jantan x gne nama nye,,,

bankrap la klo aein jd mangse keadaan 2,,,

nk bergaya tp pkai brg pmpn wat apa,,,

isk3,,,,

ingt ciqco jgn wt lgu 2 plk,,

lari nti pmpn nyer,,,
♦محمد أفيق♦
kenapa aku plak kena??? ohmy.gif
aein cari yang baik2...baru bahagia
jasmanjunid
Spempuan jangan beri "apa saje" biler dah sayang. So besederhanalah dalam setiap perkara.
mat.g™
ni lah dinamakan jenis lelaki mesin rumput... sbb semua dia mau cantas sarcastic_hand.gif
aEiN
QUOTE (♦محم @ Apr 17 2009, 12:29 AM) *
kenapa aku plak kena??? ohmy.gif
aein cari yang baik2...baru bahagia



yelah,,spaya ciqco x la wat lgu 2 kt depa,,,,

aein nk cri yg blh trime sepenuhnya pasai aein,,

bizonedrop
hati2 la pompuan kalau dapat lelaki cam ni...
aku yg lelaki ni pun menyampah bila baca story tu...ye la takut kena kat adik2 aku yg pompuan tu...
tu la bila bercinta...lupa semua..

opssss..nak solat JUMAAT..
B@zSh™
Ni voicemail betul atau sindiran? rolleyes.gif
♦محمد أفيق♦
sindiran..ade plak voicemail panjang...bukan ade mase ke..time untuk rakam...
aEiN
QUOTE (bizonedrop @ Apr 17 2009, 01:06 PM) *
hati2 la pompuan kalau dapat lelaki cam ni...
aku yg lelaki ni pun menyampah bila baca story tu...ye la takut kena kat adik2 aku yg pompuan tu...
tu la bila bercinta...lupa semua..

opssss..nak solat JUMAAT..


klo g2 bagus la,,,

ko jge adk2 ko btoi2,,,

jgn percyer sgt kt laki zaman skrg nie,,,

tp ade laki yg baik,,,
jasmanjunid
Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik. So yakinlah pada janji-Nya
Alamak dah tak jadi macam lawakler plak.. soweyyyyy
aEiN
mmg btol pon yg baik dpt yg baik,,,

tp ade gak yg jht dapt yg baik,,,
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019