Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: JOm Main Futsall
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Sukan & Rekreasi > Cakap Bola Sepak
perang_merah
Salam ranadhan...
sesap yang berminat nak main futsall..
leh kita wat team ckp.net n wat frendly..
area lembah klang jer la yer..
rajakamil
ramai je rasenya nak men...tapi bila cakap kat lembah kelang je tu yang jadi xde terus tue..hohoho apa posisi korang selalu jadi kalau korang me futsal ek??

ape formasi yang korang seme guna??pakai 2 keeper ker??hahaha leh ker camtu?? banyak plak persoalan yang aku timbulkan...semoga berjaya mencari team tuk buat futsal kemudian bermain sesama sendiri
taukey
ahahahaha. main futsal ni susah nak ada posisi. sebab main memang laju jer. kena pasing dengan cepat. so bila kita serang semua naik. bila kena serang semua turun. mesti gak la ada seorang tunggu kat atas tu memang dah ada main counter attack. camtu gak masa pertahanan. hahaa
lankutu
jom jom...aku mmg main futsal..heheh...
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019