Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Hos German Meraba
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
♦محمد أفيق♦


Original Video
rizputra7
buat lawak bodoh ker pengacara tue....
♦محمد أفيق♦
kena pelempang sekali..baru sedar..patutnya..tampar sampai jatuh..lepas tu suruh yg belakang tu pijak..
WebZone-_-Attack
Aku dah tengok VIDEO ni,

Kesian,

Kena lempang,Tapi masih cool lg,

Kata orang................... Jadi mcm profesional.

lol


p/s Tapi aku rasa lelaki ni, nak ambil kertas yg ada kat tangan perempuan tu, tapi lelaki tu tak tgk main raba2 je, lalu tersinggah dekat bukit tu

Lalu aku lol, sekali lagi
bizonedrop
rolleye0012.gif
B@zSh™
Seb baik slow jer kena tampo
Kalo kuat2...terjatuh mamat tu
♦محمد أفيق♦
kena slow pon..malu nya tak ingat....1 dunia tgk...
mesti dia kena kutuk ngan member2 dia...
B@zSh™
Lepas kena tampo terus senyap sikit dia
Pandang bawah jer tongue.gif
bizonedrop
dia mabuk kot...tu yang teraba..
tapi..bagus gak pompuan tu ek..terus refleks
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019