Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: DVD player untuk kenderaan
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
wanmus
Jalan2 cari produk baru yang berkenan di mata kat internet nih, last2 jumpa lah produk nih..DVD player untuk kenderaan.. di pasang di tempat duduk driver atau pun co-driver. Jenama Nextbase dan berharga lebih kurang Rm500..kalau korang beli tak produk ni?tengok mula2 macam geram je nak beli kan?hehehe..tapi fikir balik, ni just DVD player, kalau nak tgk movie bolehlah..tapi tak disertakan sekali ngan TV..aku rasa kalau nak, baik yang dipasang skali ngan tv, lagi syok..kalau boring tgk tv, leh switch tgk movie pulak..hehehhe..tapi untuk penumpang jer tau bukan untuk pemandu..pemandu kene tengok jalan bukan tengok tv





mat.g
Wah best ni utk sape2 yg ada ramai anak pasang kat MPV mcm estima ker.. balik kg kat kelantan pon anak2 tak boring.. leh layan kartun tom & jerry ke biggrin.gif
hexagold
QUOTE (wanmus @ Sep 21 2008, 09:58 PM) *
Jalan2 cari produk baru yang berkenan di mata kat internet nih, last2 jumpa lah produk nih..DVD player untuk kenderaan.. di pasang di tempat duduk driver atau pun co-driver. Jenama Nextbase dan berharga lebih kurang Rm500..kalau korang beli tak produk ni?tengok mula2 macam geram je nak beli kan?hehehe..tapi fikir balik, ni just DVD player, kalau nak tgk movie bolehlah..tapi tak disertakan sekali ngan TV..aku rasa kalau nak, baik yang dipasang skali ngan tv, lagi syok..kalau boring tgk tv, leh switch tgk movie pulak..hehehhe..tapi untuk penumpang jer tau bukan untuk pemandu..pemandu kene tengok jalan bukan tengok tv







Ni pasang kat kereta ke MPV ni? kalau RM500, memang berbaloi harganya, kat kedai mana awak beli ye? kalau ada rezeki nak jugak pasang, tak ada la anak asyik mengacau je time memandu. Bukak CD lagu kanak-kanak ke, CD alif ba ta ke senyap la tu. Memang pembelian berbaloi. Ada pasang voltan balancer ke? atau DVD ni tak tarik banyak kuasa dari bateri?
taukey
aku rasa boleh tgk tv. kena tambah antena jer ataupun mungkin ada lagi gadget gadget yang perlu utk tengok tv. aku suka tgk gadget gadget macam ni dalam kereta cuma masalah yang aku fikirkan adalah cermin kereta aku nanti. yelar taku torang curi. orang curi mana la nak buka baik baik. mesti cermin kereta tu dipecahkan. jadi takder la alarm tu bunyi. lainla kalau alarm dah modified. kilat sikit jer pun dah berbunyi. hehehe. ni setakat guna original nyer alarm
wanmus
betull..gadget cmtuh kene tambah atau beli set lain untuk tengok tv. sebab ni kan dvd player je so kalau yang bundle skali ngan tv set tu mesti mahal skit..tapi surely berbaloi..yerlah, setakat mana sangatlah nak tengok dvd ni..paling kurang mesti dah dvd yang dah tengok ada dalam kete tu..kalau beli yang baru pun mesti sebulan sekali..kalau ada tv tu lain skit kot sebab kalau boring tengok dvd, leh tukar tengok tv..tapi masalahnya kene cari antenna yang kuat skitlah baru dapat cari line tv clear skit..kalau tak macam tengok crite tv zaman dulu lah, kabur dan hitam putih jadinya
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019