Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Aziz m.osman kahwin lagi
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
WebZone-_-Attack
Tapi rasa-rasanya Abg pengarah kita Aziz M. Osman ni macam baru je cerai kan? Ni betul-betul kahwin atau babak drama je ni?? Papahal layan dulu. Mari komen. rolleyes.gif

















SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK AZIZ M.OSMAN WALAUPUN KO TAK KENAL webzomAttack,Moga2 prkahwinan yg kedua ni kekal sampai ke hayat cucu.

Sila kasi Ucapan anda untuk aziz m. osman, Walaupun beliau sendiri pun tidak mengenal anda


P:S Aku ni bila lagi nak naik pelamin ( xde pasangan istimewa lagi ). Ops. Haha tongue.gif
B@zSh™
Yang ni memang real kan smile.gif
Ex-wife Aziz skang ni pun dah bukak tudung...
Nampak vogue gak tongue.gif
Hmm....mungkin jodoh x berpanjangan
Kalo tengok dalam gambar tu dah 4 orang anak Aziz ngan ex-wife dia
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019