Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Paris hamil lepas jumpa Ronaldo?
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Sukan & Rekreasi > Cakap Bola Sepak
♦محمد أفيق♦


LOS ANGELES - Selebriti Paris Hilton mencetuskan khabar angin terbaru berhubung kehamilannya setelah dia dilihat mendapatkan rawatan di sebuah pusat perubatan di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Paris menemui seorang pakar perubatan kurang seminggu dia menghabiskan masa intimnya bersama bintang bola sepak Cristiano Ronaldo, 24.

Bekas pelakon siri realiti The Simple Life itu cuba menyembunyikan dirinya dengan hanya memakai pakaian sukan, topi dan kaca mata gelap.

Namun sekumpulan jurugambar berjaya merakamkan aksi Paris ketika dia berbual dengan menggunakan telefon.

"Kami cuba mengenali antara satu sama lain. Itu sahaja. Ronaldo dan saya berkawan baik, kawan sangat baik," kata Paris, 28.

Ronaldo dan Paris dirakamkan bergembira di sebuah kelab malam di sini pada minggu lalu ketika bekas pemain Manchester United itu meraikan perpindahannya ke Real Madrid.

Selepas parti yang menelan kos £10,000 (RM57,884) itu tamat, Ronaldo dan Paris menghabiskan masa beberapa jam di sebuah rumah.

"Ronaldo benar-benar terpesona terhadap Paris," katanya.

Kedua-dua pasangan itu pernah berjumpa setahun lalu di Los Angeles ketika Paris cuba memikat Ronaldo di sebuah bar tetapi pelawaan itu ditolak.

- Agensi
mat.g™
biasalah ronaldo tu byk pitis, muda lagi... depa jumpa pasti main nya.. dan paris cubalah ambik kesempatan... hehe gossip dipagi khamis
♦محمد أفيق♦
dia ni akan jadi macam beckham dulu.
keluar aje berita nak pergi real madrid.
macam2 kontroversi keluar. serupa macam beckham. bezanya beckham tu ade bini..
ganazz
mek parih nie lagi la banyak pitih! MEGA XXX punya icon!
♦محمد أفيق♦
itu yg popular...anak org kaya plak tu..
B@zSh™
Paris ni kaya bukan sebab hasil usaha dia
Semua harta warisan bapak dia
Tp harta banyak mana sekalipun...kalo x pandai nak urus lama2 kot2 dikebas orang sikit2
♦محمد أفيق♦
harta BAPAK dia pon dia anggap harta dia...
budak pompuan ni liau la..susah nak tambat...
B@zSh™
Orang yang x berapa ber'uang' rapat ngan Paris ni sebab nak rasa tempias
Dia ni jenis orang yang enjoy manjang...
Bape banyak dia habiskan untuk pi ke kelab2 ekslusif tu setiap kali pi eh?
♦محمد أفيق♦
kalau yg mlm dengan ronaldo tu..
ronaldo belanjakan lebih kurang 85k..
byk nau!!!!...1 malam sampai 85k..

ape istimewanya club cam gitu..
kalau kita 85k tu setahun kot..
ganazz
klab tanpa baju kot!
♦محمد أفيق♦
hohoho...si ronald ni pon..kalau nak ehem2..pakai la firewall..ok punya nanti..

lagi 1..xkan la baru jumpe semalam dah hamil..cepat nau jadinya..
ganazz
sengaja bunting, dah lama tackle, dapat je kira jadi trus la... Jenis manusia cam gini, bunting pun dikira satu pelaburan.
♦محمد أفيق♦
oo..begitu plak. macm2 hal. kawin la ape lagi. jgn tunggu lame2...
ganazz
org banyak duit ni, bila rasa tadak baka, bikin oda zuriat.... cam mikail jeksen, 3 anak A.I kontrak bunting! Gitu juga cerita satu awek tua yg kaya raya kat britain, sanggup pi bayo juta2 nak suruh kasi bunting dapat anak. Bila kawin plak, akan cari alasan nak bercerai... pasal harta siap kena bagi dua.

tapi minah saleh si paris nie....tengok idung dia sama lip dia yg sebelah atas tu.... eeee....dasat!!!!
B@zSh™
Persoalannya..betul ke tu zuriat Ronaldo
Atau saje2 nak cari publisiti tongue.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019