Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Electric Shock
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
♦محمد أفيق♦
kejadia ni berlaku di India. di salah sebuah stesen kerataapi. org ni gila dan ingin membunuh diri. dia panjat atas kereta api lalu memegang kabel letrik...dan...............
untuk melihat video nya..klik <<<SINI>>>
tak boleh nak upload kat utube..kena delete
semak
huhu ganas ni beb
eskep
Aduh, mmg dasyat. Berasap tu...
B@zSh™
Haha...dahsyat giles
2 kali meletup tu
Jantung terus senyap tu
Mmg patut kena ban kat Youtube pun
aina_sara
sian org giler tu ye..
sHäm
Tangan kiri seluk poket, gaya berjalan stylo giler, selamba jer pegang cable ... dusyumm!! dusyumm!! .. berasap
♦محمد أفيق♦
sh@m....avatar tu gambau ape???hahaha
sHäm
Muahaha .. itu tools untuk orang yang dah kahwin laugh.gif
B@zSh™
Durex tu brand untuk apa? huh.gif
sHäm
QUOTE (B@zSh™ @ Jul 17 2009, 01:42 PM) *
Durex tu brand untuk apa? huh.gif

Condom ph34r.gif
bizonedrop
Ni orang gila kot.. meletup2 lak tu..perghh!
B@zSh™
Condom tu apa ek? huh.gif
sHäm
Hahaha .. Doc. nak suruh aku carut ke ni .. hehehe
B@zSh™
Haha...lek2 Sh@m biggrin.gif
♦محمد أفيق♦
xkan la doc tak tahu durex tu pe...
ganazz
QUOTE (♦محم @ Jul 17 2009, 05:39 PM) *
xkan la doc tak tahu durex tu pe...

DOc hanya pakai sarung tangan je ari2... hahahahaha..... tak best pakai durex, tadak filin.
B@zSh™
Hahaha....korang ni...gurau2 sket pun xleh rclxm9.gif
mat.g™
depa ni sema otak clean... baguih
munger
kelolo..kelolo
B@zSh™
QUOTE
kelolo..kelolo

Apa maksud nya?
sHäm
QUOTE (B@zSh™ @ Jul 22 2009, 04:37 PM) *
Apa maksud nya?


Tu bahasa orang utara .. kelolo ni maksudnya lebih kurang "lawak yang agak extreme" termasuklah lawak 18SX, suka cuit/geletek orang .. tapi ia sebenarnya adalah menjurus kepada sifat seseorang.

Penggunaan bahasanya begini, jika Doc. jumpa seseorang berkelakuan kelolo dan Doc. akan kata,"Iskhh, hang ni kelolo la" .. contoh orang kelolo ialah artis Salleh Yaakob tapi Saiful Apek x kelolo, dia lawak je, jadi ada beza situ, sebetulnya nak terangkan maksud kelolo ni pun agak susah sikit, haaa ... cam tu la lebih kurang ......... loqlaq betoi .. hahaha
B@zSh™
Uhuk...ooo bahasa utagha ke
Neway dah belajar perkataan baru hari ni smile.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019