Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: TEAM ARSENAL
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Sukan & Rekreasi > Cakap Bola Sepak
rizputra7
rolleyes.gif SIAPA MEMBER2 KAT SINI MINAT NGAN TEAM ARSENAL.......
rolleyes.gif
caruso
QUOTE (rizputra7 @ Sep 28 2008, 11:46 AM) *
rolleyes.gif SIAPA MEMBER2 KAT SINI MINAT NGAN TEAM ARSENAL.......
rolleyes.gif

aku minat gak.......

budakharun
I'am! cv.gif
munger
aku nk join
chucky
aku peminat arsenal dan MU hater..
caruso
go arsenal....a very low profile team...i'll support u forever
wandisini
aku terbaca bahawasanya Arsenal Football Club termasuk dalam list nama2 perlu di boikot sbb menyokong perjuangan israel

apa pendapat rakan2?
♦محمد أفيق♦
QUOTE (wandisini @ Jan 12 2009, 08:25 PM) *
aku terbaca bahawasanya Arsenal Football Club termasuk dalam list nama2 perlu di boikot sbb menyokong perjuangan israel

apa pendapat rakan2?

pendapat sy...ermm..sokong la manchester united...
wandisini
QUOTE (Cisqo87 @ Jan 12 2009, 10:38 PM) *
pendapat sy...ermm..sokong la manchester united...

oit...jgn kacau umah org lain la

biar la dia org jawap sendiri
♦محمد أفيق♦
QUOTE (wandisini @ Jan 17 2009, 11:24 AM) *
oit...jgn kacau umah org lain la

biar la dia org jawap sendiri

diaorg tak jawab...
aku hanya memberi idea...
rizputra7
QUOTE
aku terbaca bahawasanya Arsenal Football Club termasuk dalam list nama2 perlu di boikot sbb menyokong perjuangan israel

apa pendapat rakan2?


mana ko dapat fakta nie????? 105.gif
♦محمد أفيق♦


akhirnya arsenal dpt juga memiliki pemain ini setelah sekian lame mencuba..
beliau bakal bersinar?
atau dibayangi dengan Adebayor atau Van persie
wandisini
QUOTE (rizputra7 @ Jan 31 2009, 05:30 PM) *
mana ko dapat fakta nie????? 105.gif

aku dapat dari senarai edaran masa pas solat jumaat..dlm email2 pun da gak
rizputra7
QUOTE
QUOTE
wandisini
aku dapat dari senarai edaran masa pas solat jumaat..dlm email2 pun da gak


ooo ye ker????...macam mana ekkkk??? 105.gif

hurm..........nak sokong MU pun tak elok gak...sebab ada lambang syaitan....yang nie kira macam mana pulak????menyokong perjuangan syaitan ker????liverpool???penaja utama syarikat arak terbesar.....chelsea???? blink.gif

komputer intel pun menyokong israel????.....sapa2 yang ada komputer intel...sila bakar..... cv.gif
♦محمد أفيق♦
QUOTE (rizputra7 @ Feb 6 2009, 07:32 PM) *
aku dapat dari senarai edaran masa pas solat jumaat..dlm email2 pun da gak

ooo ye ker????...macam mana ekkkk???

hurm..........nak sokong MU pun tak elok gak...sebab ada lambang syaitan....yang nie kira macam mana pulak????menyokong perjuangan syaitan ker????liverpool???penaja utama syarikat arak terbesar.....chelsea????

komputer intel pun menyokong israel????.....sapa2 yang ada komputer intel...sila bakar.....

itu lambang aje...xde kene mengene kot..sokong aje..jgn la taksub sgt. beli jersi pon biar syarikat malaysia buat.
g mamak...just tgk perlawanan.borak ngan member...komen..dah..blk tdo..
kalau nak ikut kan cam tu..sokong aje la pasukan malaysia..felda fc. anak melayu 100%.jgn marah welcome.gif
rizputra7
aku nak sokong perakfc....
♦محمد أفيق♦
QUOTE (rizputra7 @ Feb 7 2009, 05:22 PM) *
aku nak sokong perakfc....

ok gak..
kita men "lompat2" pasukan bola sepak plak..xde org nak marah..
rizputra7
Andrey Arshavin dah nampak taring..hua..hua....
♦محمد أفيق♦
QUOTE (rizputra7 @ Mar 16 2009, 09:24 PM) *
Andrey Arshavin dah nampak taring..hua..hua....

betul la ..dia dah makin serasi ngan corak permainan arsenal..
semoga sukses...
rizputra7
pagi nie..arsenal vs man u...harap2 arsenal menang....
♦محمد أفيق♦
rileks....kita tgk siapa yg kena...
B@zSh™
Erk...kalah 1-3 huh.gif
♦محمد أفيق♦
next time boleh cuba lagi...
jgn cepat putus asa...
B@zSh™
Nanti MU akan lawan sape masa final?
♦محمد أفيق♦
kita akan tahu pada pagi nanti..same ade chelsea atau barcalona..
aku nak MU lawan barca...kalau 2,2 team inggeris masuk...piala ttp berada di england..bagi barca plak...mungkin piala akan menetap di spain atau england...
rizputra7
mu vs barca..aku sokong barca....
♦محمد أفيق♦
sokong MU..walaupon 2,2 pasukan pilihan...
mase perlawanan chelsea vs barca cam ade yg tak kena aje
B@zSh™
MU vs Barca
Sape yang akan menang? smile.gif
♦محمد أفيق♦
tak tahu ler...2,2 aku sokong...ini rumah arsenal..jgn la bincang kat sini..kita blk rumah kita
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019