Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: BMW Night Vision
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
WebZone-_-Attack

See through the darkness.
BMW Night Vision on the BMW 5 Series Sedan.

Driving in the dark becomes a more relaxing experience with BMW Night Vision. This optional system reveals pedestrians or animals up to 300 metres ahead of the vehicle, thanks to an infrared camera that transmits a clear, high-contrast image to the Control Display. Even before an object comes into range of the 5 Series Sedan's headlights, you can identify it and react to any possible hazards appropriately.













WebZone-_-Attack









B@zSh™
Wah....mantop2
Best gak kalo ada night vision ni
Tambah2 la aku ni silau tinggi tongue.gif
mat.g™
wah best nya kalau dapat pakai BMW ni... kalau dapat 3 series pon amat lawa dah.. ni depa pakai camera infrared ka..

p/s: tapi gambar tu adalah 7 series sedan, bukan 5 series..
B@zSh™
mat.g peminat BMW gak ke? wink.gif
Hehe....aku plan nak amik yg 2nd hand jer
Nak yg 1st hand x mampu lg tongue.gif
mat.g™
yer B@zSh kawe minat BMW yg ni..


B@zSh™
Kasi ler gambar full
Ni kasi bontot jer biggrin.gif
mat.g™


buat pembakar semangat B@zSh... hehe
B@zSh™
Yang ni 3 series M3 ke mat.g?
mat.g™
hok ni lagi kelass B@zSh

B@zSh™
Huh...lawa2 biggrin.gif
Meleleh air liur beb leleh.gif
eskep
Ada night vision function, tentu kaw2 harganya.
Yang biasa2 ni pun dah agak kaw. smile.gif

Model2 baru mmg kelas, tapi aku suka yang 3 Series nih.
Rasanya 318i, tak tau kenapa tulis 330i lak.

B@zSh™
Mungkin tu 3 series yang guna 3000cc engine
ctz
so kurong2 sumer yg minat 3 series ni, tgu apa lagi..
sambar la sebiji.. hface.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019