Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Gaya Gadis Bertudung! Gaya Memakai Tudung..
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Fesyen & Gaya
WebZone-_-Attack
Gaya-gaya anggun gadis bertudung. Bagaimanakah cara yang sebenar mendapatkan gaya seperti Waheeda dan Salima, Wardina ataupun Ekin@Mrs Mawi Felda Taib Andak? Bagaimana pula cara bertudung ala Datuk Siti Nurhaliza? Cara bergaya fesyen anak dara terkini. Saksikan aksi-aksi panas remaja bertudung di bawah:











♦محمد أفيق♦
come belake semua tu....
skrg ni macam2 cara ikatan ade...
WebZone-_-Attack
QUOTE (♦محم @ Sep 11 2009, 03:38 AM) *
come belake semua tu....
skrg ni macam2 cara ikatan ade...



COMEL MACAM ♦محمد أفيق♦ la biggrin.gif
ayutiut
yang lagi senang sarung tudung ekin tue je..
so simple..gosok pun xyah..
nananarima
skarang ni mcm2 fesyen tudung dah..instant shawl la,shawl l,bawal la and mcm2 lagi...byk jugak yg ade brand such as duckscrves,nealofar,aidijuma and a lots sampai ade yg harge beratus2...
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019