Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Love u my darling.
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
padaiyappa©


bakal first lady..love u
mat.g™
Nampak mcm Rosmah kagum betul dgn kehemseman hero2 hindustan ni.. siap gosok2.. laga2 pipi lagi tu.. mesti dia ni peminat citer2 bollywood.. korbanii..korbaniii... gedik.gif
padaiyappa©
kuch-kuch hotak heyyy ....
Clement
QUOTE (Padaiyappa @ Oct 10 2008, 12:00 PM) *
kuch-kuch hotak heyyy ....



Tak apa di depan org & suami rclxm9.gif
Jgn main belakang mcm...... mellow.gif
aina_sara
alaaahaii.. beruntungnya ko wahai rosmah.. ni yg jeles nih, aku bom ko kang baru tau!! mega_shok.gif
Pendekar☺Man☺DiaPahlawan_
Ni apa benda pulak ni. Gosip artis mana pulak ni 24.gif Tak pernah tgk pun hface.gif
Raja Kayangan
ishk ishk ishk...macam ni ke bakal first lady kite? cth yg TERBAIK utk generasi kite?
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019