Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Motosikal Ferrari v4
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
WebZone-_-Attack
Interesting Ferrari motorcycle concept by Israeli industrial designer Amir Glinik based on the engine of a Ferrari Enzo car.



Using drive-by-wire technology, the V4 superbike features hand controls adapted from an F-16 fighter jet and buttons based on those found on the steering wheel of Ferrari's Formula 1 racecars. Other controls for the sound system and trip computer are located on an all weather touchscreen.









B@zSh™
Berapa juta harganya ni?
Mcm susah je nak bawak tongue.gif
WebZone-_-Attack
QUOTE (B@zSh @ Oct 11 2008, 07:09 AM) *
Berapa juta harganya ni?
Mcm susah je nak bawak tongue.gif



Harga tak dapat di jejaki . Rasanya model ni bukan untuk di jual, tapi dibuat tontonan
umum,

Rasanya,kalau betul2 model ni berada di pasaran, harganya mau juta ni,
Kan brand ferrari tu kan. Hehe.
ketaqlutut
uiii..tgk pun dah gayat apalagi nak bawak.. tongue.gif
WebZone-_-Attack
QUOTE (ketaqlutut @ Oct 11 2008, 10:25 PM) *
uiii..tgk pun dah gayat apalagi nak bawak.. tongue.gif


Tunggu W.A test dulu, tgk gayat ke tak. Kih kih. Nanti kalau tak gayat W.A bawak bro sekali, bro pembonceng ckupla 24.gif 24.gif . Tapi muat ke 2 orang tu, ekeke. da.gif
Clement


Motor ni hanya utk perlumbaan kut! Klu di jln raya semua polis traffic gentar... gedik.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019