Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Basikal dalam beg
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
wanmus
Basikal dalam beg? ya ini kali pertama dikeluarkan..yang bestnya, anda tak perlu bawa basikal anda berat kalau tak nak gunakannya, just bawak macam bawak beg trolley tu..mudah nak travel ke mana-mana..nak simpan pun mudah, tak perlu risau kene curi sebab boleh simpan kat luggage storage..hehehe..tapi kat kita kurang kot yang berbasikal.kalau ada pun kanak-kanak. tapi kalau orang putih n china, sangat suka berbasikal..Basikal ni keluaran China berjenama Suns dan berharga lebih kurang USD399.00










taukey
ada gambar tak bro. Aku pernah tgk kat MTV ttg motosikal dalam beg. tapi tentang basikal dalam beg. aku tengok macam berat jer. Blh ke angkat dan bawa sana sini. tapi kalau murah rasanya tak berbaloi nak bawa sana sini sebab blh jer ikat kat tiang kalau takut org curi. hehehe. tapi tu pun masih juga tinggi risiko kecurian la.
wanmus
http://www.youtube.com/watch?v=VLFsP7idWxk

taukey, ni video dia..comel n kiut..hehhehe..klik kat link url tu sebab kat sini x support youtube n ape2 video script, so terpaksalah klik manual kat link tu...hehhehe.. tapi rasanya takder lagi ko kat Malaysia..macam kat Jepun je..sebab jepun kan banyak pakai basikal
taukey
fuyooo.....nampak best. ada rupa ala ala skuter pula yer. lagi satu aku tgk cam beg yang diguna oleh akademi fantasia pula. blh bawa sorong kesana dan kemari. best jugak. tapi kalau dapat nak gak tambah enjin supaya bh guna dua dua. baru ada gempak sikit. tak yah guna enjin petrol tu. cuma tambah dengan enjin elektrik mesti best tu
WebZone-_-Attack
Sapela yg bawak basikal ni. laugh.gif
wanmus
a'aa betul jugak kan..aku rasa kalau jual kat malaysia pun x laku sebab sape sangtlah pkai basikal..so x perlulah yang dalam beg cmni..kebanyakkan kat kita ni basikal untuk bersiar2 jer atau perjalanan dekat cthnya gi skolah atau pantai..mungkin laku gile2 kt negara yang majoriti naik basikal kot cam kat korea, hong kong dan jepun..
abdfatah
nak order sebijik ler... ingatkan bukak satu2 lepas tu masyukkan dalam beg... boleh try buat basikal yang pasang siap laa pulak lepas nih... tak larat ler nak bawak sana sini. kalo guna yang biasa tu kira okey lagi... kalo nak guna yang bawak dalam beg ke sana ke sini satu hal pulak laa.
wanmus
tu lah pasal..satu lagi masalah kita nak letak mana beg tu..tinggal kat mana2 kan nanti takut ramai pulak yang berkenan..nanti tak pasal2 ramai yang pinjam tak hantar balik..heheeheh..so kalau just nak guna jarang2 tak perlulah beli yang ni kot..mcam tak berbaloi jer aku tengok. kalau nak wat jalan2 atau round2 taman aku rasa dah cukup basikal biasa kot..basikal nih mau dalam seribu lebih kot harganya
taukey
mahal jugak. hehehe. basikal biasa pun dicuri apatah lagi basikal yang dalam beg macam ni. basikal macam ni sesuai utk orang yang tinggal kat flat dan sebagainya sebab senang nak simpan. lagipun tak berat. kalau duduk kat rumah biasa tu aku rasa tak perlu la kita nak beli. mesti jarang nak pakai. dari segi design mesti kecik jer basikal ni
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019