Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Free Malaysia A1 Racing Grandstand Ticket
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Automotif
wanmus


Salam kawan2 im.sory kalau salah post sebab tak tahu nak post kat mana..

Nak share benda baik..

FREE Grandstand Malaysia A1 GP racing ticket 21-23 November

harga biasa RM50 untuk earlybird dan Rm100 untuk adults biasa. tapi ni nak share bagaimana dapatkan tiket A1 gp racing sehingga 6 tiket secara PERCUMA!!!

untuk maklumat lanjut, layari http://wanmus.com/free-malaysia-a1-racing-ticket.html
rc812
Joint sini. Dpt tiket free ngan wang saku.

Youth Say
mat.g
QUOTE (rc812 @ Nov 20 2008, 10:48 AM) *
Joint sini. Dpt tiket free ngan wang saku.

Youth Say


Pasai tiket A1 ni banyak kasik FREE yer? kat opis aku ni bersepah2 depa kasik tiket free.. ramai yg takmo lak tu.. kalau F1 baru berminat kot. 106.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019