Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: sape pernah pergi ke Phuket?
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Pelancongan & Percutian
milooaiss
korang pernah pigi x phuket? mmg cantek lah island ni, i pon x pernah pigi lg. cuma tengok gambak cousin i jer. dh byk thn rancang nk pigi tp smua gagal
kali ni mmg nk pigi dh! rancang pigi bersama keluarga i pd bln depan. keke
blh x intro ckit tempat yg famous kat sana? dn jgk flight yg paling baloi, ataupun paling murah..
oh ya, dn lg satu, biasa korang suka bawa wang tunai ker kad kredit? yg mana satu lg senang? kalo kad kredit, kena pigi buat satu dh..
donniehuat
Yeah, Phuket adalah benar-benar tempat yang bagus dan indah. Di sana, sy membelanjakan kira-kira RM1500 + + termasuk tiket penerbangan, penginapan, makanan dan lain-lain ...Masa tuh flight dan penginapan sy booking online. Nasihat sy jangan bawak wang tunai terlalu banyak dan guna USD jer kerana ia boleh diterima di mana-mana. Jika boleh guna kad kredit lagi syok. gedik.gif
milooaiss
hmmm, okok sy akan pigi sign up satu kada kredit smile.gif
eh tp wak pernah dengar ttg standard chartered worldmiles kad kredit x?
rasa best lah sebab ari tu dengar ads nya kat radio, mereka ade bg tiket penerbangan yg percuma ke tempat yg tertentu
wak pernah dengar x?
juliaolenka
Ada sesapa pernah dengar tak pasal Stanchart Worldmiles kad kredit yg terbaru tuh? Beberapa hari lalu, nampak iklan diorg kat akhbar ...memang best, boleh memperolehi 40K mata ganjaran dari Air Asia dan juga diskaun 15% apabila menempah melalui asiatravel.com. Maklumat lanjut boleh layari halaman ini http://www.standardchartered.com.my/person...ubChanCode=IME1! i like! laugh.gif
andrewlee247
QUOTE (juliaolenka @ May 2 2013, 05:56 AM) *
Ada sesapa pernah dengar tak pasal Stanchart Worldmiles kad kredit yg terbaru tuh? Beberapa hari lalu, nampak iklan diorg kat akhbar ...memang best, boleh memperolehi 40K mata ganjaran dari Air Asia dan juga diskaun 15% apabila menempah melalui asiatravel.com. Maklumat lanjut boleh layari halaman ini http://www.standardchartered.com.my/person...ubChanCode=IME1! i like! laugh.gif


Woo... card ini sesuai bagi orang yg macam saya.. suka lancong dengan free and easy...
blaalaaa
QUOTE (juliaolenka @ May 2 2013, 05:56 AM) *
Ada sesapa pernah dengar tak pasal Stanchart Worldmiles kad kredit yg terbaru tuh? Beberapa hari lalu, nampak iklan diorg kat akhbar ...memang best, boleh memperolehi 40K mata ganjaran dari Air Asia dan juga diskaun 15% apabila menempah melalui asiatravel.com. Maklumat lanjut boleh layari halaman ini http://www.standardchartered.com.my/person...ubChanCode=IME1! i like! laugh.gif

ade ker? x nampak kat khabar pon? tp tadi sy dh online search dan pigi tengok website tu.. mmg best lah kad kredit ni.. sebab yg mata ganjaran tu kan, blh tukar kpd tiket penerbangan! syok lah.. kalo bg sesape yg suka berlancong, kad ni paling sesuai dh.. smua pembayaran kat kad tu akan convert jd jarak jgk.. mcm sejauh mana kita blh tukar tiket tu biggrin.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019