Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: mari tengok Joe Flizzow..... bola-bola
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
Kathy K
JOE - Bola Bola

Gilakan football semua orang..... apa mesej yg betul betul nak disampaikan??
pchanesuan
Terbaik!!! Lagu yg best dari best rapper! Mestila orang gila sbb kita dah tunggu 4 tahun. Masa utk GILA BOLA!!!!
kepler123
memang jarang lah sebab Perlawanan Piala Dunia cuma berlaku 4Tahun sekali
masa perlawanan biasanya pada lewat malam,sy tak boleh tonton.
helampu
wow...Joe Flizzow ... i ni peminat dia... dan juga super peminat kpd piala dunia ni...
4 hari saja tinggal... memang pun malam malam baru dpt tonton .. tapi tak mau miss out juga...
betul gila dng bola....
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019