Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Final match World Cup 2014 Gilabola~
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
zhongzhi12
Lagu yang special untuk semua fans bagi World Cup 2014. Saya akan lepak di mamak nanti. Rasa nak ambil cuti sakit nanti untuk tengok final ni. Ada orang sama dengan saya ke? Hihi…
http://www.youtube.com/watch?v=3U2OBQ0VtD4
kepler123
kenapa perlawanan akhir piala dunia jatuh pada isnin,sy harap boleh ambil Mc atau pi kerja lewat sikit. Germany mesti menang sebab ada top scorer Miroslav Josef Klose.
lemon8cc
Germany dah menang!!!!! Yeah~ Seperti mana yang saya predict dulu. Germany dah menang dalan World Cup 2014 ini. Dari semi final tanding dengan Brazil. Mereka menggunakan teknik yang best seklai untuk menang Brazil. Sama seperti yang mereka buat semalam. Yeah!!!!
pchanesuan
QUOTE (zhongzhi12 @ Jul 12 2014, 11:24 PM) *
Lagu yang special untuk semua fans bagi World Cup 2014. Saya akan lepak di mamak nanti. Rasa nak ambil cuti sakit nanti untuk tengok final ni. Ada orang sama dengan saya ke? Hihi…
http://www.youtube.com/watch?v=3U2OBQ0VtD4


Salam dan tahniah kpd Germany jadi pemanang World Cup 2014 ni. Nasib baik Mario dpt masukkan goal yg pertama pada masa tambahan. Aku suka sgt video ni la. Walaupun World Cup dap habis tp aku masih main lagu ni.
tennyliew
Argentina sy dah kalahla...takde mood utk kerja pd Isnin tu...
helampu
final best tapi masa sy imbas kembali saat brazil dikalahkan oleh jerman ,susah hati lah saya.
haddykim
Hari tu saya tengok final game tu dekat Dataran Merdeka. Sya rasa suasana tu memang best. Semua orang panggil Team yang mereka rasa akan menang dan semua kaum negara bergaul mesra dengan satu aim saja. Football!!! Sy boleh rasa harmoni dengan semua orang dan kalau kerajaan kita boleh buat byk aktivity macam ni memang baik.
zhongzhi12
Mlm Isnin tu mmg giler……Semua orang pun gila psl final game tu. Sampai la hari ni orang masih bincang final tu. Masih teringin dgn World Cup? Mari la download #Gilabola di sini la.
https://www.celcom.com.my/personal/promotio...d=1400518817669
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019