Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Ade pertandingan utk menang jam tangan Tag Heuer x?
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Fesyen & Gaya
milooaiss
hye, sini ade sape2 yg suka post gambar OOTD kt facebook atau instagram? aku ni nk create satu tajuk baru iaitu 'WOTD' (watch of the day) atau 'WOTM' (watch of the month) dh.. hihi jd stiap org pon dpt tunjuk jam tangan diri lah. aku nk beli jam tangan Tag Heuer dh lama dh, tp mahal sgt eh. korang tau x kebelakangan ni ade apa pe promosi atau pertandingan yg blh dpt jam tangan ni x? huhu
kiki
Saya selama ni pun suka post OOTD, bukan nak tunjukkan apa, tapi saya percaya semua orang pun akan post outfit yang mereka rasa terkini dan paling cantik punya, betul tak? Dari sinilah kita boleh tau apa trend yang terbaru sekarang..kan bagus?
miya
Idea ni bagus jugak, setiap org mempunyai jam tangan yg berlainan untuk upacara yg berlainan. Saya rasa menarik lah kalau dapat berkongsi gamar2 ni. Hari tu saya nak daftar postpaid, saya Nampak promosi Celcom dengan Tag Heuer ini
cangge
Bagi saya, jam tangan adalah untuk tengok masa aja, tak payah beli yang banyak patern punya, jadi, saya cuma ada satu jam tangan yang paling simple punya, cuma ada jarum & no 1-12, tentu tak akan dipilih jadi WOTD / WOTM lah…jadi, tak gunalah saya join aktiviti nil ah..
milooaiss
eh promosi tu best eh! nk jam tangan tu~ huhu
aku nk cpt2 p sign up dh sbb promosi tu abis pd 29hb. sbb aku jg nk sign up satu pelan postpaid dh lama dh jg.
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019