Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Ipad Air 2 btol ade promosi hebat?
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital
kepler123
Korang pernah dengar promosi Ipad air 2?
Dah lama nk beli satu...bagus jika bleh beli dgn harge murah..
tp x tau promosi tu ade lagi x,sesape tau?
ironfist
QUOTE (kepler123 @ Mar 2 2015, 09:37 PM) *
Korang pernah dengar promosi Ipad air 2?
Dah lama nk beli satu...bagus jika bleh beli dgn harge murah..
tp x tau promosi tu ade lagi x,sesape tau?


Promosi itu masih ada kerana kawan saya baru beli saja untuk college life nya.kalau nak beli, beli dengan cepatlah. Kawan saya beli dengan harga yang memang murah. Sekarang buat promosi, boleh dapat ipad air 2 dengan harga paling murah Rm1288 saja dan satu bulan hanya bayar Rm50 saja. Kalau berminat boleh ke web ini.
https://www.celcom.com.my/personal/devices/...ipad-air2launch
Kathy K
janji x guna duit abah atau ibu then ok,
susah hati tgk klo bazir wang beli Ipad..terutamanya student..
Duit tu bleh beli buku atau bayar yuran...
johnweak
taknak la beli ipad. mahal weiii..
android sudah.. murah banyak pilihan..
pchanesuan
tak kira mahal atau apa pelajar juga ada satu tab atau ipad dalam tangan. exam note boleh simpan dalam tab itu. komunikasi dengan kawan untuk group discussion. oleh itu sekarang itulah satu demand dalam kalangan pelajar college.
weiyaow
best sgt ke ipad smpai smua org ckp sedap guna? smooth je tak hang?
aku rasa mcm sama je mana2.. ipad ke tab ke.
kepler123
Saya sudah buat banyak survey dan sudah ada plan yang nak guna. Mungkin dalam minggu ini akan pergi ke outlet itu untuk check out lebih banyak information.
pchanesuan
Murah harga Ipad ni, rasa promosi ni sekejap je..
Jika minat ,cepatla pi beli.. Tengok mane satu pelan yg sesuai
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019