Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Cari Kata Sulit dalam Kod Mode
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Lawak & Jenaka
Kin
Hari ni roomate aku dah gunakan sehari depan komputer utk cari kata sulit.
Ini lah kodnya. tiga soalan ada. Dia suruh aku tolong dia cari ni.. siapa tau apa ni???

1
--##--eyJHMDkwMjQwQiI6IlVFMFFJZG5ERFl2K1wvdkUrY20wT2JnbHhGR1wvYkJhcGlrRmlaWmtSWFwvVktI
M1dKc20zTlVDVjJXWDB4YTRUVFJpVEJvVDN5NFZGNHNmNllmanVKWGdZSmlOcExKZVZOajUycGtYNURXb
UZ5RGxZVkhXRWRVQ0JOTVVhYm1SSWhuXC9tWVY0a1ZqME5oUnJJQlwvM1ZNTEhzY1JvYXl1WDhhWnkzQ1
pOOUNSSGtvPSJ9--##--XMthlftLS6A62CLoaRG9I6lRCmmktQ1ZF8rkfIYZmOMI/oS26IXrm2dHgTmLsVFi5kK0EYvlSjzOkn14uMOGJCIkYpghmGm3FSsRGfRrRUGKetvAsokQi+Sra3Rmx
oxXCWwBuVwdNt9pMadvItMzdFYinyhNmw+OBbYuPgmIiQwwtOydHJ46y9U8kJYlNzEfjH4hnc3GsD+xfw
ZQutQXYi1C+PxOGpIcvwjIoTccGL4Wp673JFHjs/EjREtCz9Lq--##--
2
--##--eyJHMDkwNjQ3MiI6IkRZbjg1NUpKVnJOajRuV055akNnUGlwdllBSjVXUDJPeHRxdDBzeVltNlN5ZUlk
bXNwNnFRMzNQdVZQT1wvQ2tLVzNLUURsK2ZkajZLK2I3bytDNTlYMGdia3hIcHlyUmtwbUFBRUUzZEhSX
C9RcUU3QTlOUGFWcGk3NjhleVA0ZFdLR0orYjZTQVZGVGF4amV4Y1A3THVBdVFCcHpCemlxcXpiSjNjZD
FINjhBPSJ9--##--K1JCm+R+1MEZhcOtN8bLNui4ulpKbPaDqB2pzq5gSB2M4k77oxb4PTkFaEt1z3YZxJ8OVMQyCSFcfQeP
wbwjxLqbq00+kVmNdw4j30Cd/459RBCfDsRodayJdoACk91mn+PLCor2bjJa4ZOJn6D3kvJS0HV85mVnxe1bgWFqrW+rzyQZGjKO/i53MH3vdCSEmjpxLHmziRq2xHoDGKDm7Y5KLto949aAZVOZNkD83pSNOjja2nNuQZuetjCzR2tn1uDZ3
iHHxzpdkBeJ6I8pj7YifljZ9bMqSKk8c2LhPGO06gJvCfgetnkjh0CC28rk--##--
3
--##--eyJHMDkwNkIyRCI6Ik81ck5DcG1Tb0VyZUFUNGVxSFk0c2RGRW9Fc0F2ZHJSQ21aenBRUktqMHNoYnNl
Y2ozak9uYkt1c2drajJaUjZrMHlzMHVaSUZ3ckMyRmpWbmVOaWdPc2Vud3hoTkNzZWIzUDRkK2syM1dNd
UFRYVNJNTAzWHdDcGcyWnVaYnhtbWpOQnFPd2E3cFhFczRGajJaUENvcG4zRDJCQ1hpaFRCeXNlUndhQn
U1QT0ifQ==--##--Rnk1a0AO/xWjkTbJ08r0abZ12Bz+edMuOWXrAk9BfoB3vrXS4zaZsNwIYIsGwieo/OR/BzRBOnmRFW0dsieLYXKr1cBswqtKgnS+xhjjDmlfPFwemZzoIOe2X4FWmuwgluKSMkk+vPxpa9LwkAx3
tqiUYsYY2tKjR5HP5D3T2N/1JqdJaKcXw4cQwnwmvqmma+Dzb76Q01Pk8+n6MzoTJ1wG21h2HgM1g2ZelELcgXu+jBdO4jtPpqgWy3w
1FnNBlFLoVp7ey5QiaDkLEJvJksfbBooEDLc+4Cmf7U5QNrg8uNY7XXfSAo7PPTaVOoDT--##--
Zone
Ini challenge utk menangkan RM100,000 eh..Member ku pun ada main ni..
Kin
QUOTE (Zone @ Sep 11 2015, 10:10 AM) *
Ini challenge utk menangkan RM100,000 eh..Member ku pun ada main ni..



Apa challenge ni? Ada information bagi tak? Roomate ku tak bagitau apa nilah..sakit kepala aku wehh..
nak guna cara apa nie?
Zone
QUOTE (Kin @ Sep 11 2015, 11:53 AM) *
Apa challenge ni? Ada information bagi tak? Roomate ku tak bagitau apa nilah..sakit kepala aku wehh..
nak guna cara apa nie?


Ni kena cari kata sulit dari kod gunakan AES56..satu encryption software..Tanyalah you punya roomate..takkan dia tak ada bagitau kut?
coffee
QUOTE (Kin @ Sep 11 2015, 11:53 AM) *
Apa challenge ni? Ada information bagi tak? Roomate ku tak bagitau apa nilah..sakit kepala aku wehh..
nak guna cara apa nie?


http://fooyoh.com/geekapolis_gadgets_wishl...break-this-code

Sini infomasinya. tau guna AES256 kah?
weiyaow
dari mane benda ni? benar ke tidak?
lebih baik berwaspada sbb kini byk penipu
klo setiap org pn bleh dpt RM100,00 dgn mudah
kenapa masa kini masih terdpt byk pengemis?
tennyliew
aq jugak dpt kod2 ni dari emel
aq cuba utk selesaikan tapi gagal
susah nk break
sunflo0303
QUOTE (weiyaow @ Sep 18 2015, 09:56 AM) *
dari mane benda ni? benar ke tidak?
lebih baik berwaspada sbb kini byk penipu
klo setiap org pn bleh dpt RM100,00 dgn mudah
kenapa masa kini masih terdpt byk pengemis?


benda ni 100% benar
website pn dpt jumpa.. cuba tengok
http://www.broframestone.com/2015/09/hurai...-tunai-rm10000/
sunflo0303
QUOTE (tennyliew @ Sep 18 2015, 09:58 AM) *
aq jugak dpt kod2 ni dari emel
aq cuba utk selesaikan tapi gagal
susah nk break


tentu la susah! ko ingat RM100,000 senang nk dpt ke?
berusaha ya! hahahaa
sunflo0303
QUOTE (coffee @ Sep 15 2015, 04:29 PM) *


aq dah cuba tapi masih gagal. bercadang utk buka group lalu jemput kawan2 masuk
kita org bersama2 break tiga kod ni
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019