Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Hendak membeli tiket penerbangan yg murah
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Pelancongan & Percutian
Muhd
Minta tanya.. Aku hendak membeli tiket penerbangan yg murah
Biasanye korang membeli tiket penerbangan dr mane eh?
Aku bercadang melancong ke Asia negara seperti China, Japan atau Korea
inilah kali pertama aku ke luar negara
oleh itu, minta skit pendapatan dr korang semua
terima kasih!
melindaapang
QUOTE (Muhd @ Oct 13 2015, 06:00 PM) *
Minta tanya.. Aku hendak membeli tiket penerbangan yg murah
Biasanye korang membeli tiket penerbangan dr mane eh?
Aku bercadang melancong ke Asia negara seperti China, Japan atau Korea
inilah kali pertama aku ke luar negara
oleh itu, minta skit pendapatan dr korang semua
terima kasih!


bertolak dr mane? KL ke?
hanya MAS atau AirAsia ko bleh pilih je
bazaoyu
tentulah AirAsia. MAS mahal sungguh
klo ko melancong ke Asia negara, AA merupakan pilihan yg terbaik
sbb lbih murah dan berpatutan
Muhd
QUOTE (bazaoyu @ Oct 19 2015, 12:55 PM) *
tentulah AirAsia. MAS mahal sungguh
klo ko melancong ke Asia negara, AA merupakan pilihan yg terbaik
sbb lbih murah dan berpatutan


jikalau beli ngan promosi? dpt murah skit tak?
bazaoyu
QUOTE (Muhd @ Oct 19 2015, 02:02 PM) *
jikalau beli ngan promosi? dpt murah skit tak?


entah. tengok sendiri kat website dia
https://www.airasiago.com.my/
Muhd
QUOTE (bazaoyu @ Oct 19 2015, 02:05 PM) *
entah. tengok sendiri kat website dia
https://www.airasiago.com.my/


biasanye ko akan beli tiket penerbangan dan hotel bersama2 ataupun asing?
bazaoyu
QUOTE (Muhd @ Oct 19 2015, 02:11 PM) *
biasanye ko akan beli tiket penerbangan dan hotel bersama2 ataupun asing?


membeli secara berasingan
sbb aku blh book hotel kegemaran aku
klo ko x kisah, book bersama2 la
cyclebin10
betul kata. biasanye aq akan membeli tiket penerbangan dan hotel bersama2
masa dan wang telah dijimatkan
membeli secara berasingan lebih mahal skit
fkir la baik2
Muhd
QUOTE (cyclebin10 @ Oct 19 2015, 02:18 PM) *
betul kata. biasanye aq akan membeli tiket penerbangan dan hotel bersama2
masa dan wang telah dijimatkan
membeli secara berasingan lebih mahal skit
fkir la baik2


betul ke? abis tu ko rekomen membeli bersama2 kan?
cyclebin10
QUOTE (Muhd @ Oct 19 2015, 02:29 PM) *
betul ke? abis tu ko rekomen membeli bersama2 kan?


betul. kamu jugak bleh download app AirAsia
ahis tu kamu dpt tahu promosi AirAsia bile2 masa
Dam Oss
QUOTE (Muhd @ Oct 13 2015, 07:00 PM) *
Minta tanya.. Aku hendak membeli tiket penerbangan yg murah
Biasanye korang membeli tiket penerbangan dr mane eh?
Aku bercadang melancong ke Asia negara seperti China, Japan atau Korea
inilah kali pertama aku ke luar negara
oleh itu, minta skit pendapatan dr korang semua
terima kasih!



kalo macam asia kau bisa coba hendak membeli tiket air *sia
biasa nye ada promosi tiap bulan nye
kau hendak cek sendiri di websitenya
FLou91
biasa saya beli pakai travel, mereka sudah sediain ke saya berbagai macam atau jenis transport yang saya mau beserta pricenya. terkadang saya cari yang murah meriah dong tentunya dan beli tiket 5 bulan sebelumnya hehe harganya murah-murah loh pakcik, bukcik. gak nyesal deh hehe tinggal transfer wang saja ke mereka dan kita sudah tenang dan siap bercuti ria biggrin.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019