Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: app utk dengar lagu
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
lizali
app apa yg you orang guna utk dengar lagu?
nak cari app yg ade lbh byk lagu dan senang diguna,ade siapa blh cadangkah?
paling baik tak perlu bayar utk app tu rolleyes.gif
suhailabt
wak blh cuba yonder music,ni ialah app baru.wak boleh muat turun yonder music di apple store atau play store,app ni ialah percuma.app ni ade lagu yg lbh drpd satu juta,mesti ade lagu yg wak mau.
jiayo

byk oran guna yonder music skr,magic sim punya pengguna blh download applicasi dan dengar lagu2 yg percuma.
wak x perlu bayar utk donwload applicasi ni,mmg berbaloi.
lizali
QUOTE (jiayo @ Nov 24 2015, 07:04 PM) *

byk oran guna yonder music skr,magic sim punya pengguna blh download applicasi dan dengar lagu2 yg percuma.
wak x perlu bayar utk donwload applicasi ni,mmg berbaloi.


ni utk magic sim punya customer saje?kalau x guna magic sim x blg guna yonder music?
ade apa2 kebaikan lain lagi?
jiayo
QUOTE (lizali @ Nov 24 2015, 07:14 PM) *
ni utk magic sim punya customer saje?kalau x guna magic sim x blg guna yonder music?
ade apa2 kebaikan lain lagi?

mmg magic sim punya pengguna saje blh guna.
ni app ade byk kebaikan,blh berkongsi playlist wak dgn orang lain,dan app ni x de iklan langsung,wak blh saje dengar lagu saje.
download semua lagu pon percuma,tapi selepas 12/18,ada bayaran dikenakan utk servis ni.
pergilah sign up satu magic sim.
suhailabt
wak blh menang tiket bruno mars dgn yonder music ni.
wak blh create playlist wak dgn letak lagu bruno mars di dlm dan kongsi kepada orang lain,ni blh ningkatkan peluang wak utk menang tiket bruno mars.
pemenang blh dpt 2 tiket ke Las Vegas utk tgk koncert dia,saya pon mau rclxm9.gif
lizali
QUOTE (jiayo @ Nov 25 2015, 05:46 PM) *
mmg magic sim punya pengguna saje blh guna.
ni app ade byk kebaikan,blh berkongsi playlist wak dgn orang lain,dan app ni x de iklan langsung,wak blh saje dengar lagu saje.
download semua lagu pon percuma,tapi selepas 12/18,ada bayaran dikenakan utk servis ni.
pergilah sign up satu magic sim.


agak menarik juge,dan skr blh guna utk percuma.
selepas 12/18 mcm mana?bayaran mcm mana kira?
lizali
QUOTE (suhailabt @ Nov 25 2015, 06:23 PM) *
wak blh menang tiket bruno mars dgn yonder music ni.
wak blh create playlist wak dgn letak lagu bruno mars di dlm dan kongsi kepada orang lain,ni blh ningkatkan peluang wak utk menang tiket bruno mars.
pemenang blh dpt 2 tiket ke Las Vegas utk tgk koncert dia,saya pon mau rclxm9.gif

betulkah ni?saje letak lagu bruno mars di playlist dan kongsi kpd orang lain?
blh menang tiket ke las vegas?
blh cakap dgn lbh detail?
suhailabt
QUOTE (lizali @ Nov 26 2015, 03:40 PM) *
betulkah ni?saje letak lagu bruno mars di playlist dan kongsi kpd orang lain?
blh menang tiket ke las vegas?
blh cakap dgn lbh detail?


haha,semua orang nak pergi Las Vegas utk tgk koncert bruno mars.
nahh,ni details tentang mcm mana nak menang tiket koncert bruno mars.
jiayo
QUOTE (suhailabt @ Nov 26 2015, 05:07 PM) *
haha,semua orang nak pergi Las Vegas utk tgk koncert bruno mars.
nahh,ni details tentang mcm mana nak menang tiket koncert bruno mars.

saya pon share sgt byk beberapa hari ni.
saya mmg nak pergi las vegas,jadi sgt rajin share playlist saya di fb.
9trayeri
sebenarnye banyak sekali app tuk denga musik
jika hp kau android, kau cari saje di play store lalu cari 'music player"
banyak pula yg akan keluar nantinye
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019