Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: any tips untuk menghilangkn kegatalan V wanita
CAKAP.Net > Cakap Umum > Cakap Keluarga & Rumahtangga
Kathy K
any idea cara nk menghilang kegatalan di bawah v saya ..saya tak tahu laa setiap kali slps saya period bhgn saya v tu mula gatal..dh mcm aku beli famine wash ,jamu dn mcm lagi..klw ada tips tradisional ka atw cream jankitan gatal2 boleh laa share tips korg.. happy.gif
chucheongfan
ada tapi klw tradisional tu bhya sikit kak aku pernah buat cara tradional..tapi makin teruk ada laa..and lpstu dia pkai canesten rasanya nma produk tu..tapi mmg berkesan pkai tu
sunflo0303
ouuhh aku pon pernah pkai dia ada dua cara satu krim klw nk lagi cepat tablet ..mmg hilang segala jangkitan tu
ironfist
canesten tu product ape eh???sbb tak pernah dengar pon sblm nie...
chucheongfan
QUOTE (ironfist @ May 12 2016, 12:06 PM) *
canesten tu product ape eh???sbb tak pernah dengar pon sblm nie...


canesten tu product yg boleh menyembuh Vaginal Yeast Infection dan hanya canesten je yg selamat di pakai even tgh mengandung ...rasanya product ni dh lama ada kt pasaran dan farmasi
pchanesuan
cuba jamu tradisonal mana tahu ok ke..sbb bnyk je kedai2 jamu yg jual itu klw nk murah dan cara tradisonal laa
Kathy K
kalau jamu tak berani nak pkai ..kalau boleh nk ubat yg dilulus oleh kerajaan dn selamat dipakai
chucheongfan
QUOTE (pchanesuan @ May 12 2016, 12:15 PM) *
cuba jamu tradisonal mana tahu ok ke..sbb bnyk je kedai2 jamu yg jual itu klw nk murah dan cara tradisonal laa


kalau tradisional ni tak tahu ok ke tak..tapi klw canesten mmg ok sbb tu doktar farmasi yg syor kn..
MissSheety
QUOTE (chucheongfan @ May 12 2016, 11:21 AM) *
kalau tradisional ni tak tahu ok ke tak..tapi klw canesten mmg ok sbb tu doktar farmasi yg syor kn..


berapa hrga nya?
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019