Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Shopping raya pon mahal
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Fesyen & Gaya
FattahAmin
baju raya sekarang nak beli untuk diri sendiri pon dah getar tangan nak keluarkan duit. mmg harga Y***di betul!
kan bagus kalau semua peniaga mcm akak kat video TM tu. mn nak carik akak tu ye? gedik.gif
sagamerah
QUOTE (FattahAmin @ May 30 2019, 11:05 AM) *
baju raya sekarang nak beli untuk diri sendiri pon dah getar tangan nak keluarkan duit. mmg harga Y***di betul!
kan bagus kalau semua peniaga mcm akak kat video TM tu. mn nak carik akak tu ye? gedik.gif



beli takat kemampuan diri sudah la.
sunflo0303
video macam dah reveal sikit dah . asyik lebih untukmu ,nak taw gak benda ni pasal apa.stiap video ada cerita tersendiri.aku suka
sunflo0303
QUOTE (sagamerah @ May 30 2019, 03:02 PM) *
beli takat kemampuan diri sudah la.


mcm salah satu video tu.kot rezeki ko.dapat la bisikan 'lebih untukmu' tu..
sagamerah
QUOTE (sunflo0303 @ May 30 2019, 04:11 PM) *
video macam dah reveal sikit dah . asyik lebih untukmu ,nak taw gak benda ni pasal apa.stiap video ada cerita tersendiri.aku suka


kenapa banyak sgt video? yang mana nak tengok pn tak tau. tak tau ujung pangkal ekor. mcm separuh- separuh je
sagamerah
QUOTE (sagamerah @ May 31 2019, 09:59 AM) *
kenapa banyak sgt video? yang mana nak tengok pn tak tau. tak tau ujung pangkal ekor. mcm separuh- separuh je

hface.gif
SayidKasturi
QUOTE (sagamerah @ May 31 2019, 09:59 AM) *
kenapa banyak sgt video? yang mana nak tengok pn tak tau. tak tau ujung pangkal ekor. mcm separuh- separuh je


ko kena tgk setiap video tu. then ko akan paham apa lebih untukmu tu. kelakar pon ada videonye.bagus tm kli ni .
aku tiap episod aku ulang 2 3 kali.
SayidKasturi
QUOTE (sunflo0303 @ May 30 2019, 04:14 PM) *
mcm salah satu video tu.kot rezeki ko.dapat la bisikan 'lebih untukmu' tu..



ya.semua video ada Lebih Untukmu.aku pon tak sabar nak taw ape maksud benda tu. yg penting video kualiti cun. tengok pon puas hati.
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019