Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Raja Lawak Astro Nabil dan Girlfriend
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
aina_sara




haa... ni la awek si nabil... bole laaaa... not bad!
Mencari
alamak x tutup aurat
sHäm
Hahaha .. x tutup aurat satu hal , kepit2 tu satu hal .. iskhh .. generasi akan datang
ntah camana ye , ntah2 aurat pun tak kenal .. 106.gif
muz
QUOTE (e_sentinel @ Nov 12 2008, 08:28 PM) *
Hahaha .. x tutup aurat satu hal , kepit2 tu satu hal .. iskhh .. generasi akan datang
ntah camana ye , ntah2 aurat pun tak kenal .. 106.gif




alah bro org kita ni bila dah popular pekataan AURAT 2 dah terpadam dalam hidup mereka.... tp tak semua org macam 2... tp aku tgk si nabil 2 macam baru lps bagun tido jee
B@zSh™
Tangan awek Nabil tu dalam poket dia ke? tongue.gif
Raja Kayangan
ntah le...aku pun meneliti gak tangan die...tak brani nk cakap...tapui ade kebarangkalian gak ....
he he he...
pening tgk gelagat manusia sekarang..artis ke tak artis ke...same je...bezanya, kalo artis, org slalu pandang...org amik tahu...
WaKenaBeb
cun jugak awek nabil ni. walaupon nmpk aurat tp x keterlaluan, x semestinya perangai x elok. janji nabil bahgia ngan awek dia dan awek dia x persia2kan nabil. lu pikirlah sendiri...!!!
padaiyappa©
QUOTE (B@zSh @ Nov 14 2008, 07:33 PM) *
Tangan awek Nabil tu dalam poket dia ke? tongue.gif



entah apalah dibuatnya tu ....
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019