Hello semua apa macam hari ini ,album dari UNK Second Season 2008 nak kongsikan dengan sekalian ,album ini adalah dalam lagu rap yang saya juga minati he he he aku ni lagu rock,romantik ,rap semua ok tak ada masalah memang minat lagu tetapi kalau movie aku cuma suka yang romantik dan lucu sahaja ,yang lain aku tonton tak sampai 5 minit dah tidur .ok dalam album ini terdapat 17 lagu

Dapatkan percuma disini

01. Intro
02. On My ~couldn’t formulate an uncensored word~
03. That’s Right
04. Show Out
05. Like Wham (Feat. Stewey & Sandman)
06. Wet Wet (Feat. Project Pat, Three 6 Mafia & Blazed)
07. She Freaky (Feat. Ray J & Blazed)
08. Beat Dat Azz (Feat. 11 Dub, Mannish Man, Loko & Princess)
09. In Yo Face
10. Make It
11. Where My Ladies At (Feat. Blazed)
12. Sweep Da Flo’ (Feat. Ying Yang Twins)
13. You Can Do It
14. You’re The One (Feat. Sean Kingston & D’Angel)
15. Round & Round (Feat. Blazed)
16. Main Attraction
17. Make You Move