Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: filem animasi #D pertama di Malaysia
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
BudaK-MalaS
haha...akhirnye kuar jugak filem animasi pertama malaysia..

untuk maklumat lanjut, meh layari ---> geng the movie
mat.g™
QUOTE (BudaK-MalaS @ Nov 16 2008, 01:24 PM) *
haha...akhirnye kuar jugak filem animasi pertama malaysia..

untuk maklumat lanjut, meh layari ---> geng the movie


boleh tahan quality grafik dan effect pada animation.. boleh celen PIXAR, DREAM WORKS ni.. syabas kpd LES' COPAQUE

watak/character byk guna drp Upin & Ipin.. tp overall kat thriller tu mmg aku kagum.. perfect utk 1st filem 3D animasi buatan Malaysia.
aku kasik 5 star... tak sabar nak tgk full release ni. clap.gif
sHäm
Ni ke hantu tu ? shocking.gif



Haizeel bin Hashnan
Finally! A very decent looking one! Grafik mmg up-to-date. Harap story line die sesuai utk all age (Cuz most of Malaysian's more into children, not that it is bad tho)
rolleyes.gif
CyberBot
Grafik Pixar lagi cun.... Harap diorang upkan grafik....
BudaK-MalaS
aku nampak kelemahan animationnye..
try tgk masa diorg nyanyi ramai2 kat kampung tu.....
pergerakan diorg mcm xkena dengan pergerakan environment...

padaiyappa©
akhirnya !!!! Malaysia dapat mengeluarkan Animasi yang setanding dengan Oputeh ..

Syabas ....
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019