Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Pelakon Ida Nerina ni kan??
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
mat.g™
adakah ini pelakon berbakat Ida Nerina tu.. nampak mcm betul.. boleh tahan artis Malaysia kita ni.

aku jumpa foto ni drp another forum, just nak share gak sini, kasik panas sikit.. pls think positive ok. rolleye0012.gif

Raja Kayangan
ye la tu...ida nerina...tak nampak cam superimposed pun...
B@zSh™
Dah lama dah kuar kontroversi video klip xxx Ida Nerina ni (ada orang detect persamaan ngan gambar kat atas tu..loket yg dia pakai)
Yang video clip tu x tahu betul ke tidak
Gambar kat tu ambil kat mana eh?
Club Med nyer beach ke? hehe
munger
padan la klu xde org nk wat die bini pon..perangai buruk sgt

eh..xkawin lg die ni kn?
B@zSh™
Tak kawin pun dah dapat 'benda' tu dia x kisah
Skang ni diaorang2 ni pk mcm tu coz x perlu ada komitmen kot
munger
betul jugak tuh ckp ko..kata artis M'sia skrg pandang ke barat..sonok leh ikut cara dorg suma..
aina_sara
tp dia x ngaku itu gambo dia..katanya 'impose'
missnariza
Dgr Cerita Ida nerina nie ,

salah seorg peserta AMAZING RACE 3.. kat THAILAND yang kene makan LIPAS, KALA JENGKING, KATAK, BERENGA..

Dia mkn ke benda2 tu gak ke
Raja Kayangan
yeke??? tak penh dengar plak...pelik2 tol ler dorang ni
aina_sara
ye ke?? alahh.. tp heran apa, peduli apa puak2 ni psl halal haram.

munger
QUOTE (aina_sara @ Nov 20 2008, 12:35 PM) *
ye ke?? alahh.. tp heran apa, peduli apa puak2 ni psl halal haram.

nih aku stuju..klu dh xkesah bab2 pemakaian..bab len apa tah lg
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019