Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: BCL - Bunga Citra Lestari
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
missnariza











Pilihan asraf....



mat.g
biasalah kehidupan artis atau selibriti ni jarang yg bagus.. depa mmg budaya hidup sosial tahap cipan.. ni gambo latest dlm majlis depa..



si asraf ni kalau tgk gamba2 kat atas tu tak rasa cemburu ke? yerla tu dlm gambo mcm tu, kat luar sape tahu.. ph34r.gif



bersama keluarga bunga dan asraf.. semoga bahagia keanak cucu.
Raja Kayangan
syian plak kat mamat ni... tongue.gif
aina_sara
baguih la tu, padan lah mereka berdua. bagai burger dibelah dua.. mudah2an mereka akan mejadi suami soleh dan isteri solehah.. amin... please.gif
munger
QUOTE (aina_sara @ Nov 22 2008, 08:06 PM) *
bagai burger dibelah dua.

sedih dgr perumpamaan nih mega_shok.gif
aina_sara
apsal ko sedih lak? laughing.gif
munger
dh burger dijadikan contoh..punya mereka nih cun dan ensem
missnariza
ape2 pun ...

aku ske ...nama dia ja gedik.gif
....Bunga Citra Lestari

Aku tau maksud Bunga tu je la...



munger
maksud bunga ape?
missnariza
QUOTE (munger @ Nov 23 2008, 11:01 AM) *
maksud bunga ape?


bagi aku...sesuatu tumbuhan yang cantik (wlaupn ada yg tak cantik) dan wangi (wlaupn ada yg tak wangi)

istilah lain Bunga ialah struktur pembiakan untuk tumbuhan berbunga, iaitu tumbuhan-tumbuhan dalam divisi Magnoliophyta.

hang paham2....sendiri ja la... blink.gif
munger
QUOTE (missnariza @ Nov 23 2008, 11:10 PM) *
hang paham2....sendiri ja la... blink.gif

xleh nk phm la...lampi sket unsure.gif
missnariza
QUOTE (munger @ Nov 23 2008, 11:42 PM) *
xleh nk phm la...lampi sket unsure.gif


hang nie...lg aku tak paham...
lampi sket tu apenye... wacko.gif
aina_sara
lampi = lambat pickup apelah.gif
missnariza
QUOTE (aina_sara @ Nov 24 2008, 09:46 AM) *
lampi = lambat pickup apelah.gif


ooo...
baru aku tau...ape yg aku tak tau... blink.gif
munger
QUOTE (aina_sara @ Nov 24 2008, 09:46 AM) *
lampi = lambat pickup apelah.gif

ade gak org tlg jwb..aku nk jwb segan rolleyes.gif
missnariza
(Gambar) Jet Peribadi Ashraf Sinclair & Bunga Citra Lestari

Nampaknya hasrat & keinginan Ashraf & Bunga untuk pulang ke Malaysia dengan menaiki jet peribadi menjadi kenyataan. Jet peribadi yang dinamakan The Grace merupakan tajaan Usman Sapta pemilik Lion Air di Indonesia.

Usman merupakan bapa kepada rakan baik Bunga menganggap ini sebagai hadiah perkahwinan buat mereka.








moga bahagia ke akhir hayat....
aina_sara
tu dia ni kasik panas sikit... hehe biasa lah dunia artis ni dah jadik public figure gituw..

Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019