Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Apa Yang Tak Kena Dengan Maya Karin?
CAKAP.Net > Cakap Santai > Cakap Dunia Hiburan
B@zSh™
Aku ada surf satu laman web & found this
Just nak share ngan korang...



http://i486.photobucket.com/albums/rr227/u...dotcom/maya.jpg

Apa yang x kena yer? rolleye0012.gif
mat.g™
QUOTE (B@zSh @ Nov 25 2008, 02:30 PM) *
Apa yang x kena yer? rolleye0012.gif


emm terang2 nampak bentuk coli dan her 'nipple'.. smoke.gif
sHäm
Bila kawin Mat Omputih , jadi la Minah Omputih .. bila dah jadi Minah Omputih , tau2 je la .. abis semua benda boleh tunjuk .. tak malu nak tunjuk itu ini luar dalam da.gif
WaKenaBeb
napelah artis pompuan malaysia suka sngt kawin ngan mat salleh? klu agama asal islam xpe gak. ni nk kawin baru nk peluk islam. diaorg x tahu ke mat salleh ni suka main belakang. hehehe... laughing.gif
padaiyappa©
nampak puting tuuuuu ... wow
munger
menganggu kosentrasi aku betul tgk post TS nih tongue.gif
padaiyappa©
ada lagi ke ? ....
ganazz
dulu nynyi kat kelante, siap tutup litup.
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019