Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Popia Basah Stadium Paroi , Seremban Terkenal!!
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Resepi & Masakan
richzuan
Salam dan Selamat sejahtera..
Hari ni aku nak cerita sikit pasal Popia Basah dekat tempat aku di Stadium Paroi Seremban. tongue.gif



Sedaplah ssesangat popiah abang Rosli Ahmad ni. Dia menyediakan popia basahnya dengan taugeh , kacang yam dan beberapa
inti yang lain..Part yang paling sedap adalah kuah dia tu..Pedas-pedas manis, waaaaaa...tak tahan aku di buatnye..
Korang try la sekali...Datang tempat aku..hehe..Ke ade yang dah try?
wanmus
wahhhh..siap gambar lagi tuh..heheheh..nice try, dah kureng skit pahala poser aku..hehhehe..aku popia basah ni susahlah nak cakap suke ke x.sebab tengok inti dan bahan2 dia. aku kene skali kat Johor, x sedap sangat..pastulah aku berfikir dua kali kalau nak beli popia basah ni..last skali dalam 2 bulan lepas, akak aku beli popia basah mase turun KL, sedaplah pulak..tu kesimpulannya aku kene try dulu lah...hehhe..yang paroi ni sedap dia rating berapa ko boleh bagi dari 5 star?
nick sparrow
pergh dah meleleh air liur tenngok popia tengah ari macamni...... ish kurang pahala puasa aku
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019