Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: hiasan pejabat
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Anjung Seri & Dekorasi
muz
salam semua. aku nak mintak tolong dgn geng cakap. net klu ada sapa2 boleh bagi idea yang bernas macam mn nak hiaskan office aku bg nampak ceria... buat masa ni yg ada kabinet, meja, kerusi, komputer jeee... buat masa ni aku dapat idea dari member yang bangang dia suruh aku bela arnab dalam office. klu ada laman web lg cantik. tq
mat.g™
QUOTE (muz @ Feb 16 2009, 03:29 PM) *
salam semua. aku nak mintak tolong dgn geng cakap. net klu ada sapa2 boleh bagi idea yang bernas macam mn nak hiaskan office aku bg nampak ceria... buat masa ni yg ada kabinet, meja, kerusi, komputer jeee... buat masa ni aku dapat idea dari member yang bangang dia suruh aku bela arnab dalam office. klu ada laman web lg cantik. tq

aku cadang ko buatlah ruang pantri yg kemas siap ada mini kabinet dapur.. pastu cat balik semua dinding dgn color terang yg membakar semangat bekerja spt oren atau merah dikemasi pula dgn warna latar krim atau warna lembut lain..

kalau pasal nak pelihara pet tu just 2 ekor ikan dalam akuarium yg sederhana amat berbaloi.. pastu segi peralatn office better ko guna yg jenis kecil dan portable spt laptop, printer/faks all in one, Lcd TV dan lain2... perabot pilih yg jenis moden kalau nak murah beli jenama Cavenzi maintain kaler hitam/coklat semua sekali.... pasti nampak hebat dan memberahikan office ko nanti.
sHäm
Hiasan office ni selalunya ikut citarasa, suasana kerja dan personel kat situ .. kalau banyak pompuan kena lain decor dia, org lelaki lain lak (x nak bunga2 dsbnya), lagi satu office running department ape, kalau technical lain, human resource lain lak ..... tapi bagi aku la, cara awak susun perabot dan peralatan tu pun dah nampak perbezaan, kalau pandai susun nampak luas dan senang je office tu, pastu baru letak apa2 yang nak ditambah (TV ke, mini aquarium dsbnya tapi ikut kesesuaian office la) .. tapi apa yang penting, boss kata "line clear", nanti x pasal2 kena marah .. ahakss
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019