Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: kepuasan kerja atau kepuasan berniaga ???
CAKAP.Net > Cakap Urusniaga & Kerjaya > Cakap Kerjaya & Pengalaman
padaiyappa©
kawe sebenarnya suka berniaga ... hari hari kawe stress dengan kerja yang makan gaji nie,,,
mat.g™
kawe suka berniaga tp bukan MLM call.gif
♦محمد أفيق♦
berniaga pon ok jugak..vote for berniaga icon_rolleyes.gif
ganazz
PADAI sibok niaga.... mula la yg nampak ari2 MEGI CAWAN!!!!
dawos
kalau nak kaya berniaga la...tapi risiko tanggung gak...

kalau just nak constant cari jer yang makan gaji... tiap2 leh fix bape yang nak pakai..tapi sama ada cukup-cukup pakai @ kurang nasib lar..

kalau makan gaji nie bukan leh stick lama2.. dalam 5tahun boleh lar.. pastu dah bosan.. macam aku nie..dah nak masuk 2tahun..
♦محمد أفيق♦
lame tu dah 2 tahun...aku ni paling lame pon keje 5 bulan aje...hehehe...
dawos
nak wat macam mana.. cari duit macam nie lar.. terpaksa gak tempuh..
ctz
so dah tahu 5 tahun kompom boring..
mula la dari awal..niaga kecik2...insyaAllah bila dah msuk 5 tahun, brbaloi, pulangan dah balik
skarang ni byk saingn so ..buka francais la..

takkan nk ala kadar jer..kemahuan memberontak! diri sendiri mungkin boleh bertolak ansur
tapi cmna ngn org len, org sekeliling kita..org2 yg kita syg, org yg meletak kan harapan yg tinggi pada kita

renung2kan...dan selamat brfikir rolleyes.gif
buat pilihan yang betul icon_idea.gif
ctz
QUOTE (dawos @ Jun 25 2009, 03:57 PM) *
nak wat macam mana.. cari duit macam nie lar.. terpaksa gak tempuh..

kita kan diberi banyak pilihan...n akal utk kenalpasti baik buruk pilihan yg kita buat
dah cuba semua pilihan ker utk cari duit? huh.gif
ctz
wub.gif
vote for berniaga
acik987
QUOTE (ctz @ Aug 25 2009, 11:18 AM) *
wub.gif
vote for berniaga


ye bt0l2xxx
bakteria
berniaga...rezeki mmg bnyk pd perniagaan...cuma jgn lupa diri, jgn nk jatuhkn org lain..dn meniaga la yg halal...vote
♦محمد أفيق♦
berniaga dengan betul tulus ikhlas
insyallah rezeki berlimpah..
tapi jgn berniaga benda2 yg tak boleh plak...salah tu..
fauziim
kalau kerja dgn orang tu gaji kompom ada cukup bulan gaji masuk

kalau berniaga sendiri... untung belum tentu..kena usaha...

walau macam mana pun saya tetap sokong berniaga sebab income memang tak tentu tapi lebih mencabar... bahkan income boleh dapat lebih
suhaily_86
kerja sambil melayari internet. Sungguh mudah kerana anda dibayar untuk;
1) Membaca emel yang dihantar
2)Membaca iklan selama 30saat
3)Menghebohkan kepada rakan2 anda.

FREE, PERCUMA!!
TAK RUGI SESEN PN KALAU CUBA.. Jadi active clicker pd link ini;
1)http://www.troybux.com/?ref=suhaily86
2)http://www.infinitybux.com/?ref=suhaily86
3)http://www.clixsense.com/?ref=suhaily_86


SEKIAN, SELAMAT MENCUBA..(happy.gif)
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018