Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: 5730xm
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital
bodoh jer aku nie
aku nak beli hp nie.. so aku minta pendapat bagi kaki hp disini... ade gps yang dah built in tak silap aku..

aku nak tnye pasal bunyi die ok tak.. pastu kalau type sms ade tak delay mcm yang gune pda tue.. bosan kalau taip sms2 lmbt2 nie...
mat.g™
mana gambarnya bro? kawe pakai 5800xm pon dah cukup ok.. boleh letak gps Garmin, ada wlan, touch skrin.. cuma agak slow sikit skrin flow nya.
bodoh jer aku nie
tempat kerja aku nie sengal.. tak bg upload gamba.. sume mende nak block.. ntah ape2 ntah..

tapi kalau nak tgk leh tgk dekat sini SINILA

tue yang aku taknak tue.. sbb nanti ade delay.. lambat oo nak reply.. ohmy.gif
mat.g™
ic.. lawa gak hepon ni.. bro takyah upload apa2.. just copy n paste dia punya image url saja dlm tag [ img ] ..url.. [ /img ]..

bodoh jer aku nie
mcm nie la kalau tak pandai.. mende senang pun tatau.. aper boleh buat... aku just nak tnye die nye sms,bunyi & gps die ok tak.. ade tak sape2 yang penah pakai...
bodoh jer aku nie
overall hp nie aku minat.. best2 mod dah bleh closed dah..... sbb kat sinie takde la plak nak closed topik
B@zSh™
Topik kat sini x close sebab mod nyer jarang masuk
bodoh jer aku nie
oo takpe la mcm tue.. sepatutnye buat option untuk closed.. even mod tak masuk pun boleh closed sendiri... so takde la berlaku nye spam.. anyway thank ya B@zSh™.. dah boleh closed dah topik nie.. dah settle dah..
mat.g™
"Pemula Topik" sebenarnya boleh moderate dia punya topik seperti Close/Tutup atau Delete/Buang mana2 topik yang mereka mulakan, sila lihat di penjuru bawah sebelah kiri dalam combo box "Pilihan Moderator"..
bodoh jer aku nie
kalau la aku mampu buat sume itu.
B@zSh™
Aku rasa En Dot x set supaya normal user boleh close @ open topic sendiri
Even mod kalo post kat subforum (yang x diselia) yang lain pun x boleh close/open/delete topic
Maybe boleh diajukan pada admin tersayang kita smile.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018