Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: PSP 3000
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital
WaKenaBeb



Aslmkm... aku cadang nk sambar psp ni mggu depan. Nk minta nasihat pd yg otai dlm psp. Baper harga baru skrg yg siap hack? Firmware ape yg bagus? Yg penting boleh main download game. Klu boleh, listkan satu2 ape yg harus utk psp ni ye.. Thanks. ;)
sHäm
Waduhh .. tak dapat nak komen la WaKenaBeb, benda ni tak de dalam 'almari' aku tongue.gif
WaKenaBeb
X pe la... xde sape ke yg ade benda ni? leh kongsi pengalaman dan tentang hal dunia psp ni. biggrin.gif
B@zSh™
Hang dah beli ke bro?
Kalo belum beli aku suggest hang amik yang PSP 2k jer
Jimat sket duit hang
Beza PSP Slim & Brite yg ketara adalah screen dia jer
Tp untuk gamer biasa....PSP 2k dah cukup dah
Mostly PSP 2k yang dijual skrg versi 2nd gen (TA-088v3 mobo)
Partially hackable & CFW yang best skrg ni GEN-C utk PSP jenis ni smile.gif
Boleh main sume latest game
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018