Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: LAWAK!... Puteri Umno Bertekak macam budak....
CAKAP.Net > Cakap Umum > Cakap Isu Semasa > Cakap Politik
padaiyappaİ


Ketua pendekar ... oppssss

KETUA Puteri bahagian Bukit Bintang, Leni Abd Latif (kiri) bertengkar dengan Lyana berikutan mesyuarat Puteri bahagian Bukit Bintang ditunda.

Korang tengok budak baju biru tu tengah sengeh sambil mencangkung tengok gelegat Puteri puteri UMNO yang bertengakar. kelakar kan ..... dan seorang puteri yang angkat kamera untuk buat lapuran pada boss atas. Oiii ba rua sapa tu?

Kalau ada yang memiliki gambar acara tarik tarik rambut lagi ok. Mr. Green
padaiyappaİ
kehkehkeh...sengeh je budak tu tengok orang tua gaduh. Budak tu pun kata, "Isk..bile nak mula tarik rambut nih
Clement
QUOTE (Padaiyappa @ Oct 13 2008, 11:22 AM) *


Ketua pendekar ... oppssss

KETUA Puteri bahagian Bukit Bintang, Leni Abd Latif (kiri) bertengkar dengan Lyana berikutan mesyuarat Puteri bahagian Bukit Bintang ditunda.

Korang tengok budak baju biru tu tengah sengeh sambil mencangkung tengok gelegat Puteri puteri UMNO yang bertengakar. kelakar kan ..... dan seorang puteri yang angkat kamera untuk buat lapuran pada boss atas. Oiii ba rua sapa tu?

Kalau ada yang memiliki gambar acara tarik tarik rambut lagi ok. Mr. Green


Apa boleh buat klu rambut sama hitam tapi hati lain-lain kan rolleye0012.gif budak tu mungkin tak faham tapi hairan kenapa 'kakak-kakak' ni bertengkar. Dlm hatinya "mcm aku dgn kakak aku kat rumah' ha...ha... gedik.gif
padaiyappaİ
cuba tengok dalam gambar tu, ada sorang tengah ambil gambar .... mesti nak antar report kat azlina
padaiyappaİ


macam niekan bagus ... nie putri UMNO putrajaya .....
padaiyappaİ
aku buat dialog sikit pasal gambar nie



1.Lyana - saya kasi last warning sama awak... kacau lagi suami aku...siap kao..

2. Leni - nak buat macam mana suami awak yang tergilakan saya..
Clement
QUOTE (Padaiyappa @ Oct 13 2008, 03:48 PM) *
aku buat dialog sikit pasal gambar nie



1.Lyana - saya kasi last warning sama awak... kacau lagi suami aku...siap kao..

2. Leni - nak buat macam mana suami awak yang tergilakan saya..



Dialog yg lawak gedik.gif hface.gif wpun mungkin tiada kaitan dgn pertengkaran tu. cv.gif
B@zSh™
Lepas satu satu isu dalaman UMNO...panas!
padaiyappaİ
semestinya semakin hari, semakin banyak tembelang BE END terserlah ... terpulang pada rakyat untuk menilai ... rakyat sekarang bukan sepertimana dahulu,,, yang disogok dengan kain pelekat ....

Pendekar☺Man☺DiaPahlawan_
Ko ni parti mana bro ? 24.gif
caruso
aku nak tanya sgt bebudak puteri umno ni...

kenapa dia org masuk puteri umno?

untuk apa?
padaiyappaİ
dapat elaun lebih
cargas
hah.... bq.gif
Clement
QUOTE (Padaiyappa @ Oct 15 2008, 05:09 PM) *
dapat elaun lebih



Elaun apa pula? Tunjuk muka ada lah.....
aina_sara
oi! apa kutuk2 ni, aku salah sorang puteri UMNO tau.. kang korang kena tulah 'puteri' baru tau.... huh! bruce.gif
ganazz
QUOTE (aina_sara @ Nov 1 2008, 03:40 PM) *
oi! apa kutuk2 ni, aku salah sorang puteri UMNO tau.. kang korang kena tulah 'puteri' baru tau.... huh! bruce.gif

oh! iye ke? miting puteri, bawak mak putri, makputri bawak anak skali, bapak putri dok lepak mana NoOo.. pun tak tau... tak balik2...asyik ketegak je!!!
shamsul
pompuan memang suka cari gaduhh
kahkahkah
padaiyappaİ
gaduh tarik rambut ...

aku kesian kat bapak puteri, sebab mak puteri asik pie meeting aje ... tinggallah bapak puteri ... ada change cari dara puteri
Raja Kayangan
HA HA HA...tu je le keje dorang skrang...sana gaduh, sini gaduh...kalo dah memasing ade agenda dlm ati...mmg le camtu...
wandisini
QUOTE (Raja Kayangan @ Nov 14 2008, 05:24 PM) *
HA HA HA...tu je le keje dorang skrang...sana gaduh, sini gaduh...kalo dah memasing ade agenda dlm ati...mmg le camtu...


suma da agenda..

meating da agenda
tak meating pun da agenda
datang meating da agenda
boikot meating pun da agenda
gaduh dalam meating pun da agenda

suma perkara da agenda
WaKenaBeb
biasalah org umno. mereka sanggup rebut jawatan sbb kepentingan sendiri dan kroni drpd membela nasib rakyat. sedarlah.... setiap benda dlm dunia ni tiada yg kekal. kita hidup bukan utk mencari kekayaan berganda. semua akan kita tinggalkan apabila sampai masanya nanti. manusia mmg x penah bersyukur dgn keselesaan yg ada skrg. hmm.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018