Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: REAL: Gambar bayi dalam kandugan ibu
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Fotografi & Lensa
bluzz
sebenarnya aku nak kongsi bersama untuk kita lihat sejenak gambar bayi semasa dalam kandungan agar kita dapat menyayangi ibu kita lagi .. ini aku dapat dalam email aku.




Anda boleh lihat banyak lagi di LAMAN INI
ijamidayu
Kalau dah kahwin.. Tengok isteri kita lahirkan baby lagi kuat kita sayang..

1- ALLAH
2- Isteri
3- Ibu

Tidak berlaku zalim kepada umat manusia. Insaf akan timbul dlm diri..
exinco
seram juga tengo. inilah kebesaran Tuhan
sHäm
Kau seram exinco tapi aku sayu je tengok budak kecik tu .. Allahuakbar .. sleep.gif
mat.g™
kasik zoom sikit.. ni mmg nampak real.. kekuasaan Allah SWT



aina_sara
subhanallah.. maha suci Allah! 105.gif
bizonedrop
105.gif
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2019