Merangsang dan menambah tenaga batin lelaki
Meningkatkan tahap kesihatan
Melegakan kesakitan pinggang
Membantu menguatkan tulang dan tisu badan
Meningkatkan pengeluaran hormone testosteron
Membantu meningkatkan tahap kesuburanKandungan PowerBro

Radix Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali): Herba ini mengandungi sebatian aktif seperti eurikomanon, eurikomalakton dan eurikomanol yang berupaya meningkatkan penghasilan hormon testosterone yang diperlukan dalam fungsi kelelakian. Tongkat Ali juga berfungsi sebagai anti-oksida, selain berperanan membakar lemak, mencegah penuaan, mengawal tahap tekanan darah serta menambahkan tenaga.
Tuber Coleus Tuberosus (Kentang Hitam): Kentang hitam kaya dengan karbohidrat yang berperanan membekalkan tenaga di samping memelihara otot dan mengawal kadar glukosa dalam darah. Kentang hitam juga mengandungi sebatian antioksida yang mengurangkan kesan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merbahaya.
Radix Acorus Calamus: Ramuan ini bertindak melancarkan sistem pencernaan selain meneutralkan radikal bebas berikutan pencemaran bahan kimia yang berbahaya, serta membantu mencegah kanser.
Rhizome Zingeber Cassumunar: Lebih dikenali sebagai Plai di Thailand, tumbuhan ini berupaya melegakan kesakitan dan turut berfungsi sebagai anti-radang. Ia juga mengandungi Cassumunarin yang merupakan agen anti-oksida yang berkesan, selain berperanan sebagai anti-virus, antiseptik dan anti-bakteria. Selain itu, Plai juga berupaya menyeimbangkan sistem penghadaman, pernafasan, dan daya ketahanan tubuh.Cara Penggunaan

Ambil 1 kapsul sejam sebelum sarapan atau makan malam
Jauhkan dari kanak-kanak dan wanita hamil
Simpan di tempan kering dan dingin

HARGA : RM69


CARA PEMBELIAN : Masukkan Wang Ke Dalam Mana-mana Bank di Bawah Ini. Jika anda mempnyai akaun selain MAYBANK dan CIMB, boleh SMS/ WHATAPPS 018- 2073 484 ( Naz ) untuk akaun lain


MAYBANK

5624 1450 3962CIMB

8600 4719 03* Nama : NOTREXDAME ENTERPRISE


* H/ Phone : 018-2073484 WHATAPPS/SMS/CALL


*Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

* dan masa bank in. *

http://www.lelakiwanita.com/index.php/powerbro1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/powerbro1

http://www.lelakiwanita.com/index.php/powerbro1