Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Nak beli smartphone baru
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital
kepler123
hey semua, sy nak tukar smartphone baru tapi x tau mana satu best.
Screen iphone4s sy dah jadi gelap dan langsung x bleh guna. Urgent nk beli smartphone..
deroider
sudah gelap kah?? perlu beli yg baru lah macam ni. sekarang smartphone seperti xiaomi dan lenovo semua murah saja. berapa ratus sudah boleh beli yg baru lah. atau kamu boleh sign package dengan telco company tu kalau kamu nak smartphone yg lebih bagus atau lebih high spec.
majorwow
Sy sign up telco package utk beli Samsung S6…Perlu bayar RM700 selama 2 tahun
Phone yg bagus tak sepatutnya beli kat store, x berbaloi. Lebih baik sign up package
kepler123
semalam saya ada pi kedai tanya kalau saya nak repair kena bayar berapa.
org tu cakap lebih kurang Rm300 atau Rm400.
kalau mahal macam ni lebih baik saya beli china punya phone lah. lebih kurang sama harga.
tapi saya ingin beli phone yg leboh high spec.
nak tanya mana ada jual high spec phone dengan harga yg lebih murah???
ironfist
Ko bleh cuba guna Celcom..ada byk promotion dan harga murah je.
ada free calls,sms, Liputan baik dan connection 4GLTE
deroider
kalau nak beli phone yg baru then beli iphone lah. kamu sudha guna iphone banyak tahun tentu tak akan sesuai android. semua kawan saya semua tukar balik ke ios kerana rasa andoid tak sesuai mereka. iphone fans tentu semua support iphone punya lah. beli lah iphone 6. kawan saya baru beli saya. harga Rm2948. tak perlu pi telco company then sign contract tu. bila kamu sign contract tu kamu kena ikat 2 tahun atau 3 tahun kat telco tu. murah harga phone tu tapi kena ikat 2 tahun. berbaloikah???
kepler123
Hari raya ada promosi iphone6 tapi perlu sign kontrak sebab ni telco pelan. Harganya lebih kurang Rm300.
Lupa nama telco tu. Sesape tau tak?
sumpah
ak tau telco tersebut yg ko kate tu sbb ak tau bahawa Celcom tengah buat promosi atas Hari Raya dh hampiri..
klo ko sign pelan ni, iphone6 hanye RM238 je! murah sgt kan? ko blh cuba ambik pelan ni la
Celcom terkenal ngan liputan dan kelajuan nye lebih baik berbanding ngan telco lain2
cuba gi website nye tengok
http://www.celcom.com.my/personal/devices/iphone
melindaapang
pilih la umobile. telco yg paling murah
di samping tu, klo dh sign kontrak ngan umobile.. pengguna blh menamatkan secara bile2 je
telco lain2 akan caj pengguna pulak
sokong umobile!
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018