Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Siape sdg gune XPAX internet plan nie?
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital
Kin
Aku nie nak tukarkan telco plan sbb line yellowman mmg tak stable..
Kakak aku rekomen gune XPAX..Siape guna XPAX skrg? Ok tak?
coffee
aku gune xpax rasa ok lar.
cuma internet plannye yg menarik
coffee
Gunalah XPAX skrg cuma ada event jgak.
Bleh dptkan free movie tiket eh
Kin
QUOTE (coffee @ Dec 10 2015, 04:32 PM) *
Gunalah XPAX skrg cuma ada event jgak.
Bleh dptkan free movie tiket eh

Apa event ada ye??
Biasanye telco takkan ada kaitan ngan movie tiket eh
Zone
QUOTE (coffee @ Dec 10 2015, 04:32 PM) *
Gunalah XPAX skrg cuma ada event jgak.
Bleh dptkan free movie tiket eh


Event apa nie??
Aku guna XPAX dah lama pon tak pernah dgr tentang movie percuma nie..
Ada info lain tak?
coffee
QUOTE (Kin @ Dec 10 2015, 04:35 PM) *
Apa event ada ye??
Biasanye telco takkan ada kaitan ngan movie tiket eh


Event nie ada dlm website nie..gi tengok2

https://www.xpax.com.my/freemovies

coffee
QUOTE (Zone @ Dec 10 2015, 04:49 PM) *
Event apa nie??
Aku guna XPAX dah lama pon tak pernah dgr tentang movie percuma nie..
Ada info lain tak?


Ia kene subscribe pelan internet baru dpt tiket nie..gi lah website yg aku bagi tengok..jgn lupe isikan info sendiri masa subscribe..
Kin
QUOTE (coffee @ Dec 10 2015, 04:55 PM) *
Event nie ada dlm website nie..gi tengok2

https://www.xpax.com.my/freemovies


Ni TGV tak de ke???
Sbb MBO jauh lah dari rumah aku nie
Muhd
QUOTE (coffee @ Dec 10 2015, 04:55 PM) *
Event nie ada dlm website nie..gi tengok2

https://www.xpax.com.my/freemovies


Ni Terengganu tak ade ke?? T&C mention sana
coffee
QUOTE (Kin @ Dec 11 2015, 11:33 AM) *
Ni TGV tak de ke???
Sbb MBO jauh lah dari rumah aku nie



QUOTE (Muhd @ Dec 11 2015, 11:35 AM) *
Ni Terengganu tak ade ke?? T&C mention sana


T&C tunjuk saja MBO, GSC dan Escape bleh free saja..Dan Perlis, Terengganu dan Kelantan tak leh gune..
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018