Bantuan - Carian - Ahli-ahli - Kalendar
Versi Penuh: Nak internet laju !
CAKAP.Net > Cakap Khusus > Cakap Produk Elektrik, Elektronik & Digital
johnweak
Geng2 aku semua pakai Xpax . Bila diorg lamabt dtg class sng jer call each other.
Kalo aku sorg pun taknak call. Sbb diorg kata call free. yeer?
adakah aku patut tukaw xpax kau rasa gais??
tukang kebun
Sape membe kau yg bijak tu?haha call kau mmg la mahal haha.
Mmg ye pun unlimited call contohnya kau nak amek package yg ada sehari, seminggu, sebulan bayarannya.
kalo nak saving amek la yg bulanan kalo kaya amek yg mana2 kau suka. Senang.
Xpax ni bagus internet.
weiyaow
Hey buat apa nak pening lagi. Xpax ada burung hantu 1am-7am Rm2 for 2GB baik punya maaa.
Lagi pun ada unlimited call, basic internet free okiy.
Mmg patut pun awak tukar hehehe.
nanti awak join kawan2 calling free.
Ada yg semiggu RM18 1Gb pun okay.
bazaoyu
Apa yg best sgt xpax ni?tahu tahu bayar mahal . Sembang lebih .
tukang kebun
QUOTE (bazaoyu @ Jun 14 2016, 04:12 PM) *
Apa yg best sgt xpax ni?tahu tahu bayar mahal . Sembang lebih .


Apa yg menipu nya ?awak salah informations ni mgkin telco lain kot ?hehe.
kalo awak tak percaya blh tgk sndri dkt web diorg sndri.
Mugkin awak salah fhm. Skrg ni XPAX sedang bagi hi speed internet & murah.
weiyaow
Apa yang sembang tu?emosinya brader ats tu huhu.
Rileks la aku dah lama pakai XPAX ni elok jer. Itu hak dia la nak ckp apa kan.
Yg ptg aku bagitahu bende betul buat apa nak tipu . Sama jer inetrnet kita pakai haha.
Yg penting basic internet tu dah okay sgt aku rase 500mb kayh. Belum masuk 1GB.
Kau rasa?
cyclebin10
Salam, tapi memang betul lah Xpax magic sim ni best. Tak yah risau kalo bukak, download video sume.
Semua cukup wa kata lu. hihi
johnweak
QUOTE (cyclebin10 @ Jun 15 2016, 04:04 PM) *
Salam, tapi memang betul lah Xpax magic sim ni best. Tak yah risau kalo bukak, download video sume.
Semua cukup wa kata lu. hihi


hahaha kan aku dah kata. Pakai magic sim ni best internet mcm air
DAh la ada basic internet 500MB.
KakiPanjang
QUOTE (johnweak @ Jun 15 2016, 04:06 PM) *
hahaha kan aku dah kata. Pakai magic sim ni best internet mcm air
DAh la ada basic internet 500MB.


I lihat iklan xpax ni seminggu 1 gb rm18 tp x cukup sebenornye. Youtube 2 hari pon dh sampai ni da.gif
Syarifah
bagus ni xpax. i dengar pukul 1am boleh beli RM2 - 2gb. boleh download movie yeah
tukang kebun
QUOTE (Syarifah @ Jun 16 2016, 10:08 AM) *
bagus ni xpax. i dengar pukul 1am boleh beli RM2 - 2gb. boleh download movie yeah


Nak raya ni nak tahu tak?
unlimited for burung hantu taw ! Hi-Speed Internet from 1am-7am. Surf, stream, share and enjoy more Internet all night! (Valid from 13 June 7 July) huhu 105.gif
johnweak
QUOTE (KakiPanjang @ Jun 15 2016, 11:23 PM) *
I lihat iklan xpax ni seminggu 1 gb rm18 tp x cukup sebenornye. Youtube 2 hari pon dh sampai ni da.gif


apa la you ni jgn lah ambil semnggu punya internet hahaha.
ambil lah yg sebula RM39 4GB .
Nak raya i dgn adenya xpax ni Waze tanpa internet kayh .huhuhu hebat FREE internet for gedik.gif WAZE with MAGIC reload
weiyaow
QUOTE (Syarifah @ Jun 16 2016, 10:08 AM) *
bagus ni xpax. i dengar pukul 1am boleh beli RM2 - 2gb. boleh download movie yeah


haah best kan internet ni? internet Burung hantu ni bagus , saya pun selalu download kikiki.
cyclebin10
Dah pakai pun . Puas hati okay. Okay gua nak tidur hehe.
tukang kebun
QUOTE (cyclebin10 @ Jun 17 2016, 10:55 AM) *
Dah pakai pun . Puas hati okay. Okay gua nak tidur hehe.


Kita geng lah mcm ni . Tidur?mesti kau tiap2 1am sampai 7am surf tenet je kan. hehe
rolleye0012.gif
ganazz
QUOTE (tukang kebun @ Jun 17 2016, 10:58 AM) *
Kita geng lah mcm ni . Tidur?mesti kau tiap2 1am sampai 7am surf tenet je kan. hehe
rolleye0012.gif



yg melampau leni, WEBE - 3 kompeni dlm satu......
siti95
xpax mana yang korang bincang ni ? xde pun tengok kat website xpax , mana datangnya cal2 yang percuma
Abang Jib
QUOTE (siti95 @ Oct 24 2016, 10:03 AM) *
xpax mana yang korang bincang ni ? xde pun tengok kat website xpax , mana datangnya cal2 yang percuma


https://www.xpax.com.my/xpaxturbo
ni yg Xpax terbaru... burung hantu kuat.tiap2 hari 333MB . basic internet pn banyk jg.
Abang Jib
QUOTE (tukang kebun @ Jun 17 2016, 10:58 AM) *
Kita geng lah mcm ni . Tidur?mesti kau tiap2 1am sampai 7am surf tenet je kan. hehe
rolleye0012.gif


tido awal la....nak data byk beli je tu internet plan, RM 30/sbulan dpt 4GB, memang best ni
yg penting tu signal baik
Abu hassan
nak cari prepiad yg bole download music byk.....ade suggestion tak...postpaid mahal...
TunTeratai
QUOTE (Abang Jib @ Oct 26 2016, 12:00 AM) *
https://www.xpax.com.my/xpaxturbo
ni yg Xpax terbaru... burung hantu kuat.tiap2 hari 333MB . basic internet pn banyk jg.

xpax ni bosan la, free 10GB tapi kat masa malam je, x perlu tido ke?
jika boleh, kasi lah masa pagi, masa pagi baru byk org pakai maaaaaaaa
Iman
QUOTE (Abang Jib @ Oct 26 2016, 12:00 AM) *
https://www.xpax.com.my/xpaxturbo
ni yg Xpax terbaru... burung hantu kuat.tiap2 hari 333MB . basic internet pn banyk jg.


ape beza magic sim dgn turbo?
skrg sy guna magic sim tgk nak tukar ke x
daus94
mestilah gang2 semua guna xpax , tau x lin dia laju giler
daus94
QUOTE (Iman @ Oct 26 2016, 02:52 PM) *
ape beza magic sim dgn turbo?
skrg sy guna magic sim tgk nak tukar ke x


klaw x silap kan turbo ni dia bagi 10gb percuma , apa2 col la customer service
Mimi93
ni xpax turbo yg baru eh ? dia bg apa ? macam ramai yang melanggan mereka tertarik pula kiki
cocochoo
Ada itu unlimited call dan sma tak?? dan itu speed laju?? itu berapa sebulan?? mahal kah? blink.gif
siti95
QUOTE (Abu hassan @ Oct 26 2016, 07:55 AM) *
nak cari prepiad yg bole download music byk.....ade suggestion tak...postpaid mahal...


xpax turbo baru bg yonder music percuma kan2
siti95
QUOTE (daus94 @ Oct 27 2016, 09:50 AM) *
mestilah gang2 semua guna xpax , tau x lin dia laju giler


dengar gang i sebut ni jugak , line dia cepat x lag , nak join gang guna ni jugak haha
amanah
Apa tu Xpax?? kerana tak pernah dengar org cakap ini, baru mia plan?? boleh guna tak??
Ini ialah versi "lo-fi" kepada versi utama. Untuk paparkan versi penuh dengan lebih informasi, format dan imej, sila klik disini.
Cakap.Net © 2018